Boeuf bourguignonne

de Sylvia in Vita, 20 Dec 2011 | 8131 vizualizari

COMENTARII (32)

mihaelar63 1

20.12.2011, 23:30

Multumim draga noastra

Nici nu se putea o reteta mai potrivita , doar a intrat in istoria culinara , nu-i asa ?

Pentru tine : frezii [ imi pare ca ti se potrivesc ]

danakarin 1

21.12.2011, 08:01

impecabil...

adry88 1

21.12.2011, 09:34

ce bine arata

silvi0ara 1

21.12.2011, 10:04

Tare buna si aratoasa.

kamy 1

22.12.2011, 00:06

la fav cu ea super reteta

Cris2711 1

31.12.2011, 16:23

An nou fericit Sylvia

Sylvia 1

12.02.2012, 15:20

Intru sa raspund ce este un bouquet garni ( buchet de garnitura s-ar traduce cred. Este o legatura din plante aromatice, legatura clasica contine cateva fire de patrunjel, cimbru uscat sau verde, cateva foi de dafin invelite cel mai adesea intre doua frunze mari de praz si legate cu ata. El poate varia in compozitie, adaugand la el un fir de telina, se rozmarin, un catel de usturoi...depinde de reteta. Da o aroma deosebita si este de baza in Franta la orice sos, friptura, mancare ....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Babgulyas la ceaun