Biscuiti sarati cu avocado si busuioc

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2015 | 4521 vizualizari

COMENTARII (27)

Bunica 1

24.06.2015, 14:01

Să aduc o bere?

-Licurici- 1

24.06.2015, 14:01

buni

Bya Ralu 1

24.06.2015, 14:04

Super

Corinuta 1

24.06.2015, 14:04

ce buni si aromati

simona72 1

24.06.2015, 14:04

Da Buni, da mai pe seara la film

miki_a 1

24.06.2015, 14:22

Arata foarte bine!!!

Gherca Daniela 1

24.06.2015, 14:32

Mitinita 1

24.06.2015, 14:32

ce faini is

Mitinita 1

24.06.2015, 14:32

-bd

Mitinita 1

24.06.2015, 14:32

Merisor 1

24.06.2015, 14:37

diaconta 1

24.06.2015, 14:41

hai si cu berea

simona72 1

24.06.2015, 14:44

Am pus bere la rece pentru doritori

MotanLaOale 1

24.06.2015, 15:08

anca_rm 1

24.06.2015, 15:12

ce buni ar fi la un film , imi place reteta si prezentarea

simona72 1

24.06.2015, 15:17

Multumesc pt aprecieri!

Ela68 1

24.06.2015, 16:31

extra, dar ce robot ai de s-a facut avocado pasta ?

simona72 1

24.06.2015, 17:41

Ela, un Philips...trebuie sa fie bine copt. Multumesc!

Catalina L 1

24.06.2015, 20:58

originala reteta

Rocsi 1

25.06.2015, 10:42

MOKUSKA 1

25.06.2015, 14:42

daca arunci in mine vreodata, cu astea sa arunci ))

Xandrinne 1

25.06.2015, 20:38

mirela0911 1

26.06.2015, 06:59

Ce buni trebuie să fie!

laura_n 1

26.06.2015, 14:59

ce faini! am bagat la seif

Valclaudia 1

26.06.2015, 17:34

tot la seif i-am bagat si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu unt si parmezan