Biscuiti de post cu fulgi de secara

de slowfoodcuisine in Prajituri, 5 Ian 2011 | 7922 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

05.01.2011, 11:26

bun veni!!!

Cris2711 1

05.01.2011, 11:28

Bine ai Venit

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 11:32

Ligia Bxl 1

05.01.2011, 11:33

bine ai venit printre cele mai tari bucatarese bune stelute

ionix 1

05.01.2011, 11:40

bine ai venit! mişto reţeta

onuta 1

05.01.2011, 11:41

bun venit

MotanLaOale 1

05.01.2011, 11:46

LUK 1

05.01.2011, 11:46

welcome!

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 13:31

Bine v-am gasit! Multumesc pentru primirea voastra calduroasa. Sunt placut impresionata de comunitatea de aici si foarte emotionata ca m-ati primit asa frumos in randurile voastre. Pentru mai multe retete delicioase va invit cu mare drag sa imi vizitati si blog-ul: www.slowfoodcuisine.blogspot.com

MIUTA 1

05.01.2011, 14:52

suuuper

Miha 1

05.01.2011, 15:09

Bine ai venit!

RuxyRux 1

05.01.2011, 15:11

Deliciosi bine ai venit

lia maria 1

05.01.2011, 15:30

Bine ai venit in gasca noastra vesela imi plac biscuitii asa ca am sa ma servesc

slowfoodcuisine 1

05.01.2011, 16:26

Miha, Ruxy, Lia, va multumesc pentru primire. Imi face mare placere sa ma aflu printre voi.

nicole 1

05.01.2011, 17:19

cei mai buni biscu

nadina73 1

06.01.2011, 00:11

Bun venit

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 09:45

Nadina, multumesc pentru primire!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiți de post cu nucă - Fragezi și gustoși