Biscuiti Amaretti cu piure de castane

de Catalina L in Dulciuri, 7 Dec 2015 | 5467 vizualizari

COMENTARII (15)

diaconta 1

07.12.2015, 09:37

Vai ce combinatie super delicioasa ai facut Catalino Bravo!

simona72 1

07.12.2015, 09:45

Si mie imi place combinatia!! Sunt mortales!!! Sti, la noi faina aia de migdale este foarte scumpa. Am cumparat migdale si vreau sa le macin. Am in gand demult sa incerc macarons. Migdalele sunt crude...oare sa le prajesc putin inainte sa le macin si sa incerc sa dau coaja jos ca la alunele de padure sau sa le macin direct asa, crude??? Sper ca m-am facut inteleasa

Gherca Daniela 1

07.12.2015, 09:50

ce buni trebuie sa fie!

-Licurici- 1

07.12.2015, 09:57

Super idee!

Catalina L 1

07.12.2015, 09:58

multumesc la toti, intr-adevar vi le recomand sunt foarte usor de facut si foarte delicioase

Catalina L 1

07.12.2015, 09:59

simona, eu am pus pudra de migdale cumparata, nu cred ca sunt prajite sau foarte putin, fara coaja ar fi mai bine

MotanLaOale 1

07.12.2015, 10:00

buni buni

CameliaR 1

07.12.2015, 10:16

Deliciosi biscuiti

Rita Ilies 1

07.12.2015, 10:18

Ce buni cred că sunt!

diaconta 1

07.12.2015, 12:23

am luat si eu sambata pudra de migdale dar chiar e foarte scumpa

anca_rm 1

07.12.2015, 13:07

asta trebuie sa o incerc , ador piureul de castane

Micutza Luana 1

07.12.2015, 13:22

pireu de castane e bestial : mor dupa el :::

miki_a 1

07.12.2015, 14:42

waw, ce bine arata!

Rocsi 1

07.12.2015, 21:00

Suna bine. Iau si eu cativa!

mirela0911 1

09.12.2015, 12:32

Cred ca sunt deliciosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu aluat fraged