Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 11 Sep 2013 | 4108 vizualizari

COMENTARII (21)

nilgun 1

11.09.2013, 22:52

yummy

MotanLaOale 1

11.09.2013, 22:53

Angelina_Elena 1

11.09.2013, 22:54

Ce bine arata!

cristeena20 1

11.09.2013, 23:03

multuemsc..sis avedeti ce bun gust are...

Bya Ralu 1

11.09.2013, 23:03

ooo ce minunatie ne-ai adus

Miha 1

11.09.2013, 23:14

apai tu vorbesti limbi straine cu noi...

karla 1

11.09.2013, 23:44

Aurelia 07_07 1

12.09.2013, 06:56

portiadelumina 1

12.09.2013, 06:59

Eu nu ştiu limba aia, dar la ce văd gătit m-aş pricepe să traduc la mâncat. ) Bun!

Panacris 1

12.09.2013, 07:59

Rocsi 1

12.09.2013, 13:47

Cred ca e ceva bun

laura_n 1

12.09.2013, 15:08

multumim ca ne impartasesti din arta culinara locala

Lia_ 1

12.09.2013, 15:36

ah ce dor imi e de carne de vanat! Tata era un pasionat vanator si am mancat tot ce se putea vana si facute obligatoriu in vin

cristeena20 1

12.09.2013, 22:03

Multumesc mult!! Acest fel d emancar enue neaparat de aici..ei mananca ff putine lucruri si deloc variate. Aici am adaptat ingredientele gasite pentru a face feluri d emancare bune. De exemplu mandioca e un fel de cartof..ei o mananca doar foarta..noi am incercat prajita si a iesit fff buna.

cristeena20 1

12.09.2013, 22:03

Lia, ai dreptate, carnea de vanat e foarte buna. Eu am mancat prima data aici. Primim mereu proaspata.

diaconta 1

12.09.2013, 22:05

Hmmmmmmm ce zici tu ca ai prestat aici Cristeena?

RuxyRux 1

23.11.2013, 11:14

Cred ca e grozava...ce fel de animal este?

babi5 1

23.11.2013, 14:22

Sylvia 1

23.11.2013, 15:03

tare imi place reteta asta de obicei eu apar cu denumiri de care nu a auzit nimeni dar trebuie sa recunosc ca m-ai depasit, am citit titlu si habar nu avea ce contine bravo tare buna trebuie sa fie

cristeena20 1

23.11.2013, 20:22

Multumesc silvia draga..de fapt reteta asta a inventat-o sotul meu aici. Avem multa carne de vanat..un fel de caprioara si a trebuit sa inventeze ceva sa aiba trecere la clienti..ceva rapid si bun. Si acum a devenit reteta preferata a mutlora, chiar si a mea.

cristeena20 1

23.11.2013, 20:26

Ruxy..e un fel de caprioara , ceva de pe aici...si uneori aduc un fel de magar salbatic) ideea e ca e buna carnea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din carne de mistret