Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de portiadelumina in Oaie, 7 Sep 2012 | 12822 vizualizari
ela 1
la multi ani!!!!!
portiadelumina 1
Mulţumesc frumos Sidonia Cle bune să fie şi la casa ta
Mulţumesc Ela Sănătate cu spor şi voie bună să ai alături de cei dragi ai tăi.
La Ancuta 1
La multi ani!!!
papabundetot 1
Interesanta reteta si...imi place ca se face la lemne ,afara
A avut un gust deosebit. Mulţumesc frumos, Dana!
simona72 1
Cred ca a fost minunata...nu am mincat asa niciodata carne de oaie, berbec...
Simona, eu am încercat de când eram copil şi nu regret. Carnea ovinelor este foarte bună. Iar la groapă ori la proţap, e deosebită. Mulţumesc!
Ela68 1
nu-mi placea cand eram mica, singura varianta acceptata acum e la protap, dar sa fie bine rumenit, sa aibe crusta. Mi-e o poftaaaa ...
Ela, ar fi trebuit să ai unul ieri, că a fost ziua ta!
Krystyan Trendy 1
grozav
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 14:34
la 11:12
ieri la 10:57
pe 30.11 la 06:56
de Rocsi 9
pe 29.11 la 20:15
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
vasimur
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!