Balmos

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 10763 vizualizari

COMENTARII (16)

Mitinita 1

07.05.2011, 11:04

am mai auzit termenul...dar jintuiala ce e

Miha 1

07.05.2011, 11:06

Adina, zer de la cas.

Mitinita 1

07.05.2011, 11:13

multumesc miha...m-am lamurit si eu acuma stiu si eu jargon culinar

RuxyRux 1

07.05.2011, 11:42

Nu am mancat dar cred ca e tare bun

aziz 1

07.05.2011, 11:46

adic un fel de branza cu mamaliga

marcela1979 1

07.05.2011, 12:10

este foarte bun si tin sa multumesc si aici celui sau celei care a adaugat explicatiile la reteta

mirela0911 1

07.05.2011, 13:12

Vaiiii, ce-mi place si merge numa' bine ca am si eu ciorba de salata

adry88 1

07.05.2011, 13:18

Lau 1

07.05.2011, 14:17

imi place

LUK 1

07.05.2011, 17:32

de cand n-am mai mancat

Mihaela11_jo 1

07.05.2011, 23:20

Foarte bun; nici eu nu am mai mancat de ani de zile............

mamaieelena 1

08.05.2011, 07:53

bun,bun

MotanLaOale 1

09.05.2011, 12:58

Bucataras Medi 1

12.05.2011, 09:10

nu am mancat niciodata dar acuma am ocazia sa gust de la tine.................

mihaelar63 1

15.06.2011, 09:41

Ce bun e cu salata de salata verde

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]