Baked Alaska

de gaby_duceag in Torturi, 12 Mai 2011 | 44298 vizualizari

COMENTARII (216)

deyutzky 1

13.05.2011, 19:04

suuupeeerr

diaconta 1

13.05.2011, 19:45

"voi ati facut deja liste de asteptare pentru pistolul lui Cezar?
Mena sa ma anunti cand ajunge la Sibiu " Ancuto oare care-i traseul ca habar n-am cand ajunge la mine
iti dai seama ce lista lunga-i la pistolu' lu' Cezar?

diaconta 1

13.05.2011, 19:46

Corina,nu te joci cu pistolul? pacat ca-i la pachet cu ....Cezar

diaconta 1

13.05.2011, 19:47

asa-i Medi ca inghetata mea-i fix pix pe langa cupola asta si ma cuprinde o invidiiiiiiiiiiie de nu mai pot

mena29 1

13.05.2011, 19:48

"Mena sa ma anunti cand ajunge la Sibiu "

Corinuta 1

13.05.2011, 19:50

Dia, muta-te la gazpacho sa vezi ca m-am razgandit!

Adinuta 1

13.05.2011, 22:02

Bai, eu trebuie sa trec mai des pe-aici ca de fiecare data cand revin am impresia ca am calatorit in timp Ai avansat tare de tot, fata Foarte frumos desertul, pozele super, foarte elegant ... hai ca te periez prea mult si-apoi crezi ca fac asta ca sa iti cer iar zacusca la vara

gaby_duceag 1

13.05.2011, 22:07

PapaBun 1

14.05.2011, 04:19

exceptionale pozele , bravo.

gaby_duceag 1

14.05.2011, 09:06

ooooo, o lauda de la Cristi?
multumesc.

MIUTA 1

14.05.2011, 10:48

Wooouu Gaby minunat Esti si frumoasa si o buna gospodina

gaby_duceag 1

14.05.2011, 13:35

Asa e , Miutza, asa e
ms, exagerezi))

RuxyRux 1

14.05.2011, 15:29

Gabyta...ma gandeam daca pui bezeaua la cuptor 5 min...nu se topeste ingheteta? imi trebuie neaparat un pistol special...de unde sa-l iau?

RuxyRux 1

14.05.2011, 15:31

Cum ai facut sa rastorni totul pe farfurie...sau ai pus pe rand? Ma bate gandul...la o Alaska din asta nemaipomenita

gaby_duceag 1

14.05.2011, 18:38

ruxi, nu se topeste
tocmai asta e ideea ca , cica, stratul asta de bezea e un fel de protector, izolator termic)).
laura a facut-o la cuptor.
eu ma risc data viitoare dar pun gelatina in inghetata

gaby_duceag 1

14.05.2011, 18:39

nu, nu pe rand
daca pui inghetata in bol mare si pui straturi diferite, ele se prind intre ele, pui blatul deasupra si cu o miscare ferma faci paf
rastorni toate odata

RuxyRux 1

14.05.2011, 22:03

Am rezolvat nelamuririle Gabyta...mersiiiiii....cu siguranta nu o voi rata...ca prea arata minunat! Te imbratisez romantica mea frumoasa

Sidy 1

15.05.2011, 08:07

Gabi acum 4 ani am avut un filmulet in care am vazut cum se face ...minunatia asta si cum se serveste in restaurant , pe intuneric, inconjurata de cupe flambate!!! A fost ceva aparte, fiul meu a si papat din ea....e un vis !
Felicitari si....merg sa vad la Decorix...parca am vazut pistol cu gaz....

La Ancuta 1

15.05.2011, 17:07

"..merg sa vad la Decorix...parca am vazut pistol cu gaz.... " ...Sidy nu mai spune cu voce tare, ca nu ni-l mai imprumuta pe Cezar, ne trimite sa ne cumparam

diaconta 1

15.05.2011, 17:28

Nu-i bun ala de la Decorix,ca nu ne da toate "accesoriile"

gaby_duceag 1

15.05.2011, 17:31

)))))

aziz 1

15.05.2011, 17:33

diaconta 1

15.05.2011, 17:34

poate se indupleca totusi Cezar,macar de astea nemaritate si neajutorate

aziz 1

15.05.2011, 17:36

draguta de ea cum trege ea focu la oala ei

diaconta 1

15.05.2011, 17:37

incerc si eu,marea cu degetul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Aniversar