Babgulyas la ceaun

de Rita Ilies in Vita, 18 Dec 2013 | 19192 vizualizari

COMENTARII (13)

portiadelumina 1

18.12.2013, 10:45

Toate mâncărurile gătite la ceaun sunt bune, semn că ştiau înaintaşii nostri cum şi ce să gătească.

Bya Ralu 1

18.12.2013, 11:09

vin la o portie

Rita Ilies 1

18.12.2013, 11:13

V-aștept!

diaconta 1

18.12.2013, 11:19

Ti-o fi placand tie Rita mancarea asta,ca se trage de la vecinii nostri,dar si mie ce-mi mai place insa face parte din categoria mancarurilor bune bune,dar la care n-avem voie prea des(cel putin eu).))))))
Si apoi,cum spui,daca nu-i facut la ceaun,isi pierde mult din gust.

Rita Ilies 1

18.12.2013, 11:41

Așa-i, Dia dragă! Ceaunul rulzzzzz! Dar tu nici nu știi cât bălesc eu în fața unei farfurii cu mâncare. Mai pofticios om ca și mine, nu ai văzut... De-aș mânca numai cât îmi cere suflețelul, aș fi deja de-o majă! )))))

diaconta 1

18.12.2013, 12:06

De cand ma stiu a trebuit sa ma limitez ori sa raman cu pofta,dar uneori ma ingras si numai cu stres si apa

gaby_gabytza 1

18.12.2013, 15:55

MotanLaOale 1

18.12.2013, 18:52

simona72 1

18.12.2013, 20:07

O nebunie!

Lau 1

18.12.2013, 21:16

Rocsi 1

18.12.2013, 21:39

Ioii ce bunatate

Panacris 1

20.12.2013, 10:21

Rita Ilies 1

20.12.2013, 10:48

Și-acum, pe frigul ăsta aș scoate ceaunul la treabă! Merită din plin!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gulas