Arista di maiale al forno con patate

de Bya Ralu in Porc, 28 Ian 2015 | 3164 vizualizari

COMENTARII (42)

reisnaor_2006 1

28.01.2015, 16:34

diaconta 1

28.01.2015, 16:36

Nu stiu ce-ai facut da-mi place )))

ianculubita 1

28.01.2015, 16:36

Mmmm,simplu si delicios!!

Bya Ralu 1

28.01.2015, 16:39

roxana

Bya Ralu 1

28.01.2015, 16:40

dia carne de porcus

Bya Ralu 1

28.01.2015, 16:40

ianculubita

Merisor 1

28.01.2015, 16:42

Vreau si eu chestie de-aia care nu stiu ce inseamna ))

simona72 1

28.01.2015, 16:45

Buna fripturica!!

Irina 1

28.01.2015, 16:57

ce zici tu acolo? ceva cu porc si barabule, nu? ) si mie imi place sfecla alaturi de o friptura.

Bunica 1

28.01.2015, 16:59

)))) am citit ARTISTA DIN MĂLAI )))))

Bya Ralu 1

28.01.2015, 17:35

Mery

Bya Ralu 1

28.01.2015, 17:36

Irina da da

Bya Ralu 1

28.01.2015, 17:36

Simonica

Bya Ralu 1

28.01.2015, 17:36

Buni

roxana_simona 1

28.01.2015, 18:54

Bya Ralu 1

28.01.2015, 19:03

Rocsi 1

28.01.2015, 20:04

Maiiii, romana nu mai stii? Oricum preparatul e tare bun!

gaby_duceag 1

28.01.2015, 20:19

de asta sa faci cand vin pe la tine

MonaMimi 1

28.01.2015, 20:52

Bya Ralu 1

28.01.2015, 22:27

Maiii eu am scris traducere, daca e carne italiana, doar nu o fac românească

Bya Ralu 1

28.01.2015, 22:27

Da sefa sa trăiți

Bya Ralu 1

28.01.2015, 22:27

Mona

Cris2711 1

28.01.2015, 23:41

Bya Ralu 1

29.01.2015, 06:29

dantes 1

29.01.2015, 08:13

Foarte buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc, la cuptor