Wow...
Vreau si eu 12. de proba
Arata incredibil de bine.
Ca aripioarele sa iasa crocante eu le prajesc in untura de porc, apoi cand sunt aurii adaug putina apa rece si mai las aripioarele pana cand se evapora apa.
Nu am facut niciodata cu miere, am sa incerc.
Eu le fierb cu apa si Sprite sau 7UP, apoi cand sunt reci le trec prin faina si condimente.
Am sa incerc cu miere... sau cu sirop de artar.
Salut fetelor, v-ati strans toata gaska d epe bucataras ... la mancat aripioare . Ma bucur mult. Aseara am venit foarte obosita si nu am mai stat de vorba cu voi. Tarhunul este un condiment foarte aromat cu gust iute dulciu de origine japoneza . De cate ori l-am cautat in cca 5 ani , am intalnit numai odata.E necesar sa tineti aripioarele mult la marinat , sa-si imbibe bine aroma. Va doresc un sfarsit de saptamaina foarte foarte placut sufletelor voastre.
Cum de mi-a scapat minunatiile astea?am lipsit putin si sant pierduta in spatiusuper reteta ta sincer nu pot sa dau decat 5 furcu la toate retetele tale sant grozave