Aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2010 | 14806 vizualizari

COMENTARII (24)

Ina 1

04.11.2010, 05:54

diversitate si multa culoare Foarte frumos!

gaby_duceag 1

04.11.2010, 07:28

ce frumos arata!

ionix 1

04.11.2010, 08:07

superb

aziz 1

04.11.2010, 08:32

mmmm

Laly 1

04.11.2010, 09:33

Ce bine arata

La Ancuta 1

04.11.2010, 09:52

Frumos

giuliana 1

04.11.2010, 10:05

foarte frumos ornat

Rocsi 1

04.11.2010, 11:21

ce bine arata platourile alea

mihaelar63 1

04.11.2010, 11:26

Rocsi si cand te gandesti ca au fost tote deodata facute ,am fost multi

mihaelar63 1

04.11.2010, 11:29

Ina, Giuliana eu zic ca decorul si culorile diferite conteaza 50% in succesul preparatului

elena1988 1

04.11.2010, 12:05

Doamne ce pofta mi-ai facut, vreau si eu plssssssssssss

Adinacarla 1

04.11.2010, 12:30

foarte frumoase platori si mai ales foarte coloarate

vanilla 1

04.11.2010, 12:53

ce apetisant arata!

mihaelar63 1

04.11.2010, 13:00

multumesc ma bucur ca va place

Sylvia 1

04.11.2010, 16:34

Superb arata norocosi prieteni

lia maria 1

04.11.2010, 21:38

ce de bunatati

diaconta 1

04.11.2010, 22:34

frumos,bogat si colorat

onuta 1

04.11.2010, 22:47

minunat , arata spectaculos.

Teo 1

04.11.2010, 22:52

Vai, un deliciu pentru simturi !

nadina73 1

05.11.2010, 00:35

super ,foarte mumoase(frumoase)

Corinuta 1

05.11.2010, 23:34

foarte frumos!

Bunica 1

09.11.2010, 22:11

Ce frumos arata !Tirmiti si la mine o feliuta de carnat uscat ?

raluxas 1

20.11.2010, 10:20

arata asa de apetisant.....foame sa nu-ti fie si tot vrei sa mananci din acele platouri !

ony 1

01.12.2010, 21:12

ce frumos aranjate sunt,la fav direct

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou