Aperitiv tarta cu ceapa si oregano

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2018 | 3601 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

25.02.2018, 14:25

mirela0911 1

25.02.2018, 14:52

Cred ca e tare buna!

Moni_alex 1

25.02.2018, 15:02

Buna!

Bucataras Diana 1

25.02.2018, 16:39

Lau 1

25.02.2018, 18:05

diaconta 1

25.02.2018, 19:31

Imi plac maxim tartele sarate

oanapl 1

25.02.2018, 19:43

Cred ca e delicioasa!

Spiridus 1

25.02.2018, 19:57

Interesanta reteta!

Rahela Velicu 1

25.02.2018, 20:17

Foarte buna!

Rocsi 1

25.02.2018, 20:19

navidad_2017 1

25.02.2018, 20:54

Si noi folosim oregano (maghiran salbatic) la condimentarea Tartei a l'ognion/Quiche a l'ognion si chiar si la Flammekueche, parca mai taie din gustul dulceag si usor gretos al cepei calite, folosita din abundenta... Dar la Quiche Lorraine nucsoara e sfanta! ptr postare.

elucubratiiculinare 1

26.02.2018, 19:11

daca e cu bacon

RODIMUR 1

27.02.2018, 16:47

O tartă excelentă!

kytz 1

28.02.2018, 07:10

Super!

dantes 1

02.03.2018, 07:58

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu leurda si branza fondue de la Delaco