Aperitiv caltabosi

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2009 | 89817 vizualizari

COMENTARII (30)

Oana 1

26.11.2009, 15:37

La fel fac si eu! abia astept! ce pofta imi e Mie imi plac si reci si calzi

rivka 1

26.11.2009, 15:41

ce bine arata !
eu nu mananc de astea dar imi place sa le vad la altii recunosc!

mi s-a facut fff foame dar ma abtin ca vreau sa mananc si eu cu sotul in oras deseara ...foarte bine arata bunica, minunat!

ANCA 1

26.11.2009, 16:11

eu il prefer cu zeama, si cu lamaie multa stoarsa!

Teo 1

26.11.2009, 18:18

Ce bun ar fi acum cu niste mustar (sau cu un gogosar murat umplut) si cu paine calda de casa!

danygospodina 1

26.11.2009, 19:20

Eu am fost doar privitoare, admiratoare si degustatoare, pana acum. Anul asta nu ma incumet sa fac. Doar o felicit pe Buni.

Bunica 1

26.11.2009, 21:07

Mie imi place caltabosul rece cu mustar. Asa ca, gogosarul umplut il rezerv pentru friptura.

liana_geicu 1

26.11.2009, 23:45

Si eu tot cu mustar il mananc! Imi place fooarte mult asa!

PaulaAdelaida 1

21.12.2010, 00:22

Arata bine, dar nu stiu din ce zona esti din Rom la mine (Bistrita) se face altfel se pun si maruntaiele de la porc si iese delicos, nu l-as schimba pt nimic in lume!

onuta 1

01.01.2011, 19:43

bunica mereu faci preparate gustoase, ma inscriu si eu. la multi ani fericiti

brunetica 1

22.12.2011, 15:17

Sidy 1

18.12.2012, 08:07

Ne ademenesti buni !!! Foarte interesanta reteta ta...la noi caltabosii se fac obligatoriu din organe, nu din carne....
Pot sa gust putin ?

Lavinia 1

18.12.2012, 09:00

Si ls noi tot din organe dar arata foarte bine

deyutzky 1

18.12.2012, 09:04

Panacris 1

18.12.2012, 10:36

Bun, bun Eu pun si putina carnita, dar predomina organele.

jolygina 1

18.12.2012, 10:45

D>

portiadelumina 1

18.12.2012, 10:50

Ce văd eu acolo? Măsline, roşii şi mărar Cealaltă legumă încă mi-e necunoscută pe anul ăsta Arată foarte bine Buni, iar de gust nu mă îndoiesc.

RuxyRux 1

18.12.2012, 11:31

Cum arata!!!!

Bya Ralu 1

18.12.2012, 11:41

ce-mi plac

Geanina87 1

18.12.2012, 12:43

wow

adry88 1

18.12.2012, 17:37

placeeeeeeeeeeeeeee

Bunica 1

18.12.2012, 19:02

Bianca Geanina87 eduard_09

dorina_mihaela 1

18.12.2012, 20:35

ala ii cartabos ? habar nu aveti ce inseamna cartabos .

ella 87 1

18.12.2012, 21:34

prajit si k hrean

delia64 1

19.12.2012, 08:35

noi santem romani.....nu e sarbatoare de craciun si revelion daca nu avem bucate traditionale,asta cel putin pana mai traim noi cei mai la a 2 tinerete....

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 09:11

foarte gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii gratinate