Aperitiv briose cu spanac si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2018 | 9366 vizualizari

COMENTARII (20)

Cris2711 1

25.04.2018, 20:17

Servesc si eu

MotanLaOale 1

25.04.2018, 20:29

Rocsi 1

25.04.2018, 20:29

Cu drag, Cris!

vasimur 1

25.04.2018, 20:35

dantes 1

25.04.2018, 20:37

Super!

mirela0911 1

25.04.2018, 20:47

Nu prea ma impac cu spanacul dar as gusta din aceste briose!

Rocsi 1

25.04.2018, 20:49

Va multumesc mult!

Rocsi 1

25.04.2018, 20:50

Mirela, sa stii ca nici mama nu mananca spanac, dar "mascat" in astfel de preparate ea zice ca nu se simte. Dar daca nu iti place deloc, mai bine nu incerci ))

Constelatialeu 1

25.04.2018, 21:11

Cred ca mi-ar place, dar sa nu exageram, mananc doar una.....

Satisfyyourcravings 1

25.04.2018, 22:39

Ahhh, ce le-as m-ai incerca!

Rahela Velicu 1

25.04.2018, 22:41

RODIMUR 1

25.04.2018, 22:55

Cred că sunt foarte bune, cu spanac și cașcaval...!

mihaelar63 1

25.04.2018, 23:26

Iau eu portia mofturosilor

Dulciuri cu Georgiana 1

26.04.2018, 08:52

Vreau si eu !

Merisor 1

26.04.2018, 09:59

Minunate!

Rocsi 1

26.04.2018, 10:27

Va multumesc pentru aprecieri! Cuii ii plac sa serveasca, cui nu, sa le priveasca doar

elucubratiiculinare 1

27.04.2018, 08:38

bune rau trebuie sa fie

Rocsi 1

27.04.2018, 21:14

Chiar sunt, Elucu!

Andra_Constantinescu 1

27.04.2018, 21:49

Foarte frumoase!

Rocsi 1

28.04.2018, 19:55

Multumesc Andra!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza picanta