Amestec la wok (de post)

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 12 Apr 2012 | 7293 vizualizari

COMENTARII (35)

gaby_duceag 1

12.04.2012, 17:36

Nu-ti dau ca nu mai este .Doar Danut s-a cam strambat,atat

gaby_duceag 1

12.04.2012, 17:37

aaaaaa, acum am inteles ))
daca nu voiau ei era si "varianta TU" )

MotanLaOale 1

12.04.2012, 18:27

bun bun

RuxyRux 1

12.04.2012, 20:26

Mie sigur imi place

iry-gabriela 1

12.04.2012, 20:43

place

Mitinita 1

12.04.2012, 21:11

Si eu tot asa cu carnea. Vad ca ai folosit wokul.Tu parca mai ai tigai de la ei,cum se curata pe partea dorsala

gaby_duceag 1

12.04.2012, 21:35

Miti, daca o cureti pe loc, dupa fiecare folosire, e ok; daca o lasi si apuca s-o "arda"se curata mai greu. Ce-i drept cealalta mica, fiind prima mea tigaie de ceramica, cred ca eu am "stricat-o". De asta sunt fffff multumita; cred ca zilnic fac ceva in el.

ela 1

13.04.2012, 12:10

tigaia trebuie curatata imediat dupa ce o folosesti,eu pun in ea putina apa calda imediat si se curata usor,daca se prinde ceva negreala de ea,de la gratar in general,cureti cu crema cif si un burete,foarte usor iese tot de pe ea si in interior si in exterior

mamaieelena 1

13.04.2012, 17:13

imi placeeee

diaconta 1

13.04.2012, 21:31

asa cum banuiam :
1. te prinzi greu si..
2. nu-mi dai
3. de ce oare nu ma surprinde?
4.mai bine,ca tot am reusit sa mai slabesc zilele astea a fost chiar fara intentie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]