Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de yafa in Dulciuri, 27 Sep 2010 | 33904 vizualizari
yafa 1
Dani, sincer nu stiu ce sa-ti spun, dar normal daca scazi din zahar trebuie sa scazi si din cantitatea de apa pentru sirop.
Ligia Bxl 1
Arata bine, dar cred ca se numeste Halvita
crilvsk 1
Buna ziua, Yafa. Iti multumes pentru reteta! O voi incerca in curand, dar inainte de asta imi poti spune te rog cum se pastreaza alivita aceasta. La temperatura camerei, sau in frigider? Si care este "termenul de valabilitate"? Multumesc mult!
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:05
ieri la 10:55
pe 08.09 la 07:47
pe 06.09 la 09:41
pe 06.09 la 09:10
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
Bucataras
vasimur
mamaieelena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
manuela 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!