Alcazare

de Miha in Prajituri, 7 Apr 2011 | 24115 vizualizari

COMENTARII (38)

Cris2711 1

07.04.2011, 21:44

Miha 1

07.04.2011, 21:58

Rocsi, sunt moi, nu sunt tari ca si biscuitii.
Nu stiu exact cate ies, depinde cat de mari/mici le faci. Ele, in mod normal, se fac mici, mici. Eu nu am tava mare de aragaz, am facut o tura mici mici, apoi le-am facut mai mari pentru ca se "lasa" compozitia.

Miha 1

07.04.2011, 21:59

Bunica, da... pot spune si asa, asta ca sa nu spun ca mi-a fost lene. )

Miha 1

07.04.2011, 21:59

Multumesc Cris!

gaby_duceag 1

07.04.2011, 23:22

Sarumana tante Mihaela.
A zis mama sa-i dati 200 gr alcazare.

mena29 1

08.04.2011, 08:27

ciucalaaaataaa,vreaaaau!!!!!!!

epurasha2bb 1

08.04.2011, 09:16

vai cat imi plac!!!!

Rocsi 1

08.04.2011, 10:56

am inteles..multumesc

lilik 1

09.04.2011, 04:35

housy 1

18.04.2011, 16:21

astea is precum PRICOMIGDALELE ??? daca da.....mult mult timp au fost preferatele mele.....si-acum imi plac..doar k din pacate nu am mai mancat de muuuuult timp...Acasa in Onesti era o singura cofetarie unde se vindea asa ceva.....poate k si acu mai au..tebuie incercat, tot merg de Paste poate odata si-odata mi-oi lua si eu inima-n dinti sa fac...

Miha 1

18.04.2011, 16:45

Pricomigdalele pe care le stiu eu de la cofetarie erau tari ca niste biscuiti. Astea au cam acelasi gust, doar ca sunt mai moi, nu sunt crocante.

adry88 1

01.06.2011, 21:17

bune

Valclaudia 1

10.12.2013, 21:15

mamaaaaaaa, ce-i aici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert saraberne