Pasta de corcoduse verzi

de Dana Cristea - pusikmea in Conserve, 8 Iul 2010 | 8011 vizualizari

 

am mancat anul trecut pentru prima oara in viata mea o ciorbita de fasole uscata cu aceasta pasta, din acel moment am zis ca abia astept sa se faca corcodusele ca sa-mipun si eu pentru iarna...cu aceasta pasta se acresc ciorbitele, eu una cred ca o sa pun si la supe :D:)):))

 

INGREDIENTE

  • corcoduse verzi
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de corcoduse verzi:

Spalam corcodusele bine si indepartam coditele.
Le punem la fiert intr-o oala mai mare si adaugam apa astfel incat sa le depaseasca cam cu o palma.

Fierbem corcodusele bine la foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand se inmoaie ( incepe sa se ia pielita de pe ele)

Se lasa sa se raceasca, iar apoi le scoatem intr-o strecuratoare mare si frecam bine cu mana sau cu o lingura de lemn pana indepartam samburii si pielita.
Punem din nou la foc mic, si se mai fierbe 5-10 minute,apoi turnam fierbinte in sticle pe care le inchidem imediat.

Sterilizam 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de corcoduse verzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ana 1

09.07.2010, 13:15

Si mie imi plac!

vero_closca 1

09.07.2010, 13:41

Mitinita 1

13.08.2011, 17:45

de cand caut reteta si deja am gasit 3 pe bucataras

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de corcoduse verzi