Trandafiri din Sugus

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 8 Oct 2010 | 16612 vizualizari

 

cautand pe net am vazut ca se pot face trandafiri pentru ornat torturi si din caramelele sugus, cred eu ca se pot face din orice fel de caramele, insa pentru inceput am incercat din sugus, asa ca va impartasesc si voua pasii care trebuiesc parcusi pt realizarea unui trandafir, sursa : de pe net ( nu pot spune ca am vazut la cineva anume, pentru ca netul e plin cu asta :D)

 

INGREDIENTE

  • caramele Sugus
  • scobitori
  • un mar/lamaie/ceva in care sa puteti infige scobitoarea
  • ceolofan/punga/folie de plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din Sugus:

Pentru inceput vom taia carameaua in 4-6 bucatele ( depinde cat de mari vreti sa iasa petalele), apoi asezam fiecare bucatica intre 2 folii de plastic si cu ajutorul sucitorului intindem foarte foarte bine  ( petala astfel formata trebuie luata imediat de pe folie, pentru ca se lipeste)

Din prima petala formam un con pe care il infigem intr-o scobitoare, iar scobitoarea in mar :D , dupa care intindem la nesfarsit toate bucatelele, formand astfel petalele pe care le vom adauga cu grija conului infipt in scobitoare :)).

Putem adauga cate petale dorim.

Imi cer scuze pentru calitatea pozelor si sper sa se inteleaga ceva, insa era tarziu si telefonul meu nu stie asta :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din Sugus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (29)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.10.2010, 12:37

multumesc

Crista_Luca 1

29.11.2010, 21:07

cata rabdare ai avut sa faci asa ceva ... bravo ..o sa incerc si eu ....

Dana Cristea - pusikmea 1

29.11.2010, 22:15

ms cristina, intr-adevar iti trebuie rabdare, insa merita efortul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri din foietaj si mere