raus

1

Bucataras
incepator

Braila

Bucataras din 16.11.2010

RETETE9
PRIETENI4
Retete / Peste

Macrou afumat

In Peste la 8 Ian 2011

cu o zi inainte,macroul se curata de mate,de sange si de pielitze. se spala bine si se sareaza. se adauga si condimentul...cam un plic la 10 pesti. a doua zi se infige in carlige  fiecare macrou prin ochi si se baga si cate un departator de coaste ca sa se patrunda la interior....

Saramura de peste

In Peste la 21 Noi 2010

Pestele se curata,se spala dar nu se sareaza si se lasa la scurs.Se incinge plita sau un disc cu picioare si se presara sare grunjoasa.Cand plita frige foarte tare,se aseaza pestele si se frige pe ambele parti.Separat se fierbe apa(cam 2 litri) cu cimbrul si ardeii.Cand a clocotit,se adauga...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Iar ti-ai sarutat imaginea reflectata in oglinda. Ai nevoie permanenta de atentie si te astepti sa fi aplaudat cand intri in camera. Si inteligenta arde in tine, ce-i drept cam mocnit.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]