Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...
publicat la 28.03.2025
publicat la 20.02.2025
publicat la 18.02.2025
A gresi este omeneste…totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste.
Voturi:20
Voturi:6
Voturi:40
In cont 38
Unghiera BISALUO
Termometru cu ecran LCD
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 09:44
de Bucataras 8
pe 10.10 la 15:53
pe 10.10 la 15:23
pe 10.10 la 11:23
de RODIMUR 8
pe 09.10 la 23:37
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Valclaudia
MotanLaOale
Rocsi
ilinca_rox 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
andreea_nagy 1
RamonaRogoz 1
MyșaVlog's 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...