Bun venit!LOGIN • CONT NOU
9
BucatarasSuprem
Bucuresti
Bucataras din 08.02.2011
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...
publicat la 28.03.2025
publicat la 20.02.2025
publicat la 18.02.2025
Ia aminte la vorba bătrânească "Capra vecinului nu se îngrașă în ajun"!
Voturi:51
Voturi:16
Voturi:21
In cont 38
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 decojitoare universale de legume
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 24.12 la 12:03
pe 24.12 la 11:31
pe 24.12 la 10:52
pe 24.12 la 09:20
pe 24.12 la 08:25
4 comentarii
de Constelatialeu 9
7 voturi
6 voturi
Adele
Caty
Lau
luminita20_2006 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gabriela_Gh 1
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de ied cu capere, ciuperci marinate si sparanghel
Șira spinării curățată și tranșată în bucăți mari se pun într-un vas încăpător. Toate mirodeniile se adaugă într-un vas, se completează cu ulei, vin și se amestecă energic, apoi se toarnă peste carne. Se acoperă și se lasă la odihnă de dimineața...