
publicat la 08.10.2015
publicat la 05.10.2015
publicat la 05.10.2015
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Taitei de casa
Ouale intregi le batem bine cu un varf cutit sare, punem faina (daca ouale sunt mai mici atunci punem mai putina faina) si framantam pana obtinem un aluat omogen, elastic. Formam o bila din care taiem cate o bucata de aluat pe care o intindem putin cu sucitorul apoi cu masina de facut taietei...
Paste carbonara
Punem pastele la fiert in apa cu sare (8 minute). Cat timp fierb pastele pregatim sosul. Intr-un castron punem laptele, apa si continutul plicului. Amestecam bine, taiem sunca fideluta si o calim cu putin unt, apoi adaugam sosul si lasam sa fiarba 5 minute amestecand continuu. Sosul se pune peste...