maxion

1

Bucataras
incepator

porcia

Bucataras din 29.01.2011

RETETE16
PRIETENI3
Retete / Aperitive / Garnituri

Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita

In Aperitive / Garnituri la 20 Oct 2011

Curatam dovleceii de coaja si ii razuim pe razatoarea mare. Tocam ceapa si mararul marunt si amestecam totul cu branza rasa, ouale, cateii de usturoi zdrobiti si faina. Condimentam si sa nu uitam intre timp punem uleiul la incins intr-o tigaie mai mare. Incepem sa formam chiftelutele cu o lingura...

Rulouri de vinete ( involtini di melanze )

In Aperitive / Garnituri la 25 Sep 2011

Spalam vinetele si taiem coada, ( dupa gust se pot curata de coaja sau nu ) Se feliaza pe lung in felii de 6 - 10 mm grosime se sareaza , pipereaza si se lasa 20 min intr-o strecuratoare mai mare sa se scurga apa ce iese din vinete Intre timp pregatim pe un tocator mai mare hartie...

Jumari de ou cu mezeluri si salata de cruditati

In Aperitive / Garnituri la 6 Mai 2011

mezelurile le tocam cubulete si le calim in 30ml ulei de masline. Ouale le batem intr-un castron cu condimentele si laptele, dupa care le turnam peste mezeluri. Lasam totul la prajit si amestecam in ele pana ouale se transforma in jumari ... Sa pregatim si salata  : toate verdeturile se...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]