Retete cu Margareta Cismasiu

1

Bucataras
incepator

Ineu

Bucataras din 04.09.2014

RETETE117
PRIETENI110
Retete / Pizza

Paine de secara cu seminte

In Piine la 13 Mai 2015

Faina de grau si cea de secara se amesteca. Drojdia se amesteca cu apa si cu zaharul. Se adauga cateva linguri din amestecul de faina si se lasa sa stea 15 min. Intr-un vas incapator se pune amestecul de faina.Se adauga semintele si sarea. Cand apa cu drojdia a inceput sa faca basici...

Focaccia de casa italiana

In Piine la 9 Noi 2014

Se amesteca faina,drojdia,zaharul sarea si 500ml apa.Se amesteca usor pana se leaga aluatul.Daca mai e nevoie,se mai adauga restul de apa. Se framanta in continuare,adaugand ulei de masline.Se continua framantatul pana rezulta un aluat elastic,pufos,potrivit de moale care...

Paine de casa

In Piine la 6 Noi 2014

Intr-un bol se toarna apa,drojdia,zaharul si un pic de faina.Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia si se lasa la cald pana se activeaza drojdia. Se adauga uleiul si sarea si se amesteca bine. Apoi se adauga faina putin cate putin,framantand pana se leaga bine...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 23.07.2015

Inghetata de banane

publicat la 23.07.2015

Limonada cu menta

publicat la 12.07.2015

Kodrit Kadir

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Te-ai trezit fara chef si ti-ai zis ca azi nu faci nimic. Problema e ca n-o sa stii cand ai terminat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]