liana_geicu

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 14.07.2009

RETETE31
PRIETENI21
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de gasca

In Ciorbe la 10 Noi 2009

Carnea se spala si se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se spumeaza (la mine nu a fost nevoie). Cand s-a fiert carnea (eu am dezosat pieptul si l-am taiat bucatele mici), se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa ce au dat cateva clocote si cartoful este aproape...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]