Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.02.2019
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...
mai multe
publicat la 03.02.2019
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Tava pentru servire Jalz Jalz
Ciocan pentru carne
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 13:19
de Bucataras 8
la 11:08
ieri la 07:11
pe 23.09 la 07:49
de laura_n 7
pe 23.09 la 07:12
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Ana_Maria269 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
raus 1
evA 1
carmi26 1
tutututu59 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Supa cu galuste
Pentru inceput punem pulpele la fiert, in 5 litri de apa, completand cu apa ori de cate ori este nevoie. In momentul in care se face spuma, o vom aduna de fiecare data. Cat timp fierbe carnea, noi vom curata legumele, dupa care le vom spala si...