Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2014
Pastravul se fileteaza. Orezul se pune in tigaia cu ceapa si ardei, se fierbe. Se adauga menta, fileurile se condimenteaza si se umplu cu branza. Se ruleaza, se da la cuptor. Sosul: se piseaza usturoiul, se face o pasta. Amestecam sucul...
mai multe
publicat la 07.12.2014
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Rola de folie pentru prajituri
Perna ergonomica Karll
Taburet pliabil telescopic
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:51
ieri la 11:03
pe 24.11 la 09:24
pe 21.11 la 17:39
pe 21.11 la 17:20
de Adele 4
8 comentarii
de vasimur 4
de Andra_Constantinescu 6
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
popavalentin2009
Adele
MotanLaOale
-Licurici-
geobucataras 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Rulou de pastrav
Pastravul se fileteaza. Orezul se pune in tigaia cu ceapa si ardei, se fierbe. Se adauga menta, fileurile se condimenteaza si se umplu cu branza. Se ruleaza, se da la cuptor. Sosul: se piseaza usturoiul, se face o pasta. Amestecam sucul...