Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:58
Voturi:67
Voturi:98
Lumanare parfumata
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Taietor de pizza
Unghiera BISALUO
Set de 250 forme pentru briose
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 17:50
de Bucataras 8
la 15:17
la 07:35
ieri la 08:31
pe 15.10 la 10:04
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
Rocsi
MotanLaOale
KramerMariana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...