Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:58
Voturi:98
Voturi:67
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Veioza OSVINO, LED
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 250 forme pentru briose
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 15:19
ieri la 14:38
ieri la 11:02
pe 06.03 la 10:19
de vasimur 4
pe 05.03 la 17:49
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi
elena1988 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
loredanaaa 1
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...