Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.02.2015
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...
mai multe
publicat la 08.03.2015
Voturi:67
Voturi:98
Voturi:58
Set de 2 borcane de depozitare
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Perna ergonomica Karll
Taietor de pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:10
ieri la 08:16
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
pe 22.08 la 09:15
de Caty 3
5 comentarii
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de fasole cu tarhon
Alegem fasolea, o spalam si o punem la fiert. Se schimba apa de 3-4 ori dupa ce da in cateva clocote. De fiecare data se pune fasolea in apa fiarta. Dupa ce s-a fiert ( boaba este moale) ne putem apuca de " Ciorba de fasole cu tarhon"...