Carnea se spala si se taie bucatele apoi se pune la prajit in uleiul incins.
Cand carnea a devenit alba se adauga ceapa si se prajeste pana devine aurie apoi se adauga ardeiul taiat. Cand devine auriu se adauga apa si se lasa sa fiarba incet.Cand carnea este aproape fiarta se adauga...
Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se scot pe un servetel pentru a nu fi prea uleioase
Se pune carnea la fiert. Cand se formeaza spuma se indeparteaza si cand nu se mai face deloc spuma se adauaga ceapa, morcovul si telina sau pastarnacul taiate cuburi.
Dupa ce acestea au fiert se adauga sarea si vegeta - doar daca va place in mancare- se adauga cartofii taiari cuburi si orezul....
Se prepara pudding-ul conform instructiunilor de pe plic.
Se curata bananele si se taie felii subtiri.
Se rup piscoturile in bucatele mici si se adauga impreuna cu bananele in pudding.
Se amesteca bine totul si se pune intr-o tava.
Deasupra se adauga decoratiunea de...
Se fierbe carnea de pui cu vegeta si putina sare.
Intre timp se prepara taiteii de casa (faina, 1 ou si sare). Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o coca care apoi se intinde cat se poate de subtire si se taie in 4. se lasa sa respire 5-10 minute apoi se ruleaza fiecare foaie si se...
Se curata bananele si se taie in doua pe lung. Se asaza intr-un vas si peste ele se adauaga zaharul vanilat, esenta de rom si zeama de la lamaie si se lasa 30 minute
Dupa aceea se pun in tava piscoturile peste care se adauga bananele impreuna cu zeama din vas.
Se prepara...
Se fierbe carnea de pui si se lasa la racit
Se curata ciupercile de coaja, se spala si se toaca marunt
Dupa ce s-a racit carnea de pui se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, ciupercile, castravetii tocati marunt, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul
BLATUL
Se separa oualele. Albusul se bate impreuna cu zaharul pudra pana devine spuma. Galbenusul se bate separat cu un strop de sare. Se adauga incet galbenusul peste albus apoi se amesteca faina cu praful de copt si cacao si se adauga cate putin pana se omogenizeaza compozitia.
Se unge...
Mancarica de porc cu legume
Carnea se spala si se taie bucatele apoi se pune la prajit in uleiul incins. Cand carnea a devenit alba se adauga ceapa si se prajeste pana devine aurie apoi se adauga ardeiul taiat. Cand devine auriu se adauga apa si se lasa sa fiarba incet.Cand carnea este aproape fiarta se adauga...
Bagheta umpluta cu branza proaspata
Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se scot pe un servetel pentru a nu fi prea uleioase
Ciorba de porc cu carnati semiafumati
Se pune carnea la fiert. Cand se formeaza spuma se indeparteaza si cand nu se mai face deloc spuma se adauaga ceapa, morcovul si telina sau pastarnacul taiate cuburi. Dupa ce acestea au fiert se adauga sarea si vegeta - doar daca va place in mancare- se adauga cartofii taiari cuburi si orezul....
Desert cu banane si piscoturi
Se prepara pudding-ul conform instructiunilor de pe plic. Se curata bananele si se taie felii subtiri. Se rup piscoturile in bucatele mici si se adauga impreuna cu bananele in pudding. Se amesteca bine totul si se pune intr-o tava. Deasupra se adauga decoratiunea de...
Supa de pui cu taitei de casa
Se fierbe carnea de pui cu vegeta si putina sare. Intre timp se prepara taiteii de casa (faina, 1 ou si sare). Se amesteca toate ingredientele pana se obtine o coca care apoi se intinde cat se poate de subtire si se taie in 4. se lasa sa respire 5-10 minute apoi se ruleaza fiecare foaie si se...
Prajitura cu banane si piscoturi
Se curata bananele si se taie in doua pe lung. Se asaza intr-un vas si peste ele se adauaga zaharul vanilat, esenta de rom si zeama de la lamaie si se lasa 30 minute Dupa aceea se pun in tava piscoturile peste care se adauga bananele impreuna cu zeama din vas. Se prepara...
Salata de pui cu ciuperci si maioneza
Se fierbe carnea de pui si se lasa la racit Se curata ciupercile de coaja, se spala si se toaca marunt Dupa ce s-a racit carnea de pui se toaca marunt si se amesteca cu maioneza, ciupercile, castravetii tocati marunt, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul
Prajitura cu iaurt si furcte
BLATUL Se separa oualele. Albusul se bate impreuna cu zaharul pudra pana devine spuma. Galbenusul se bate separat cu un strop de sare. Se adauga incet galbenusul peste albus apoi se amesteca faina cu praful de copt si cacao si se adauga cate putin pana se omogenizeaza compozitia. Se unge...