Ciudatenii culinare :)
29.08.2013 / 21:22
Sa nu radeti ! In seara aceasta am mancat o ciorba cu ardei iute, da' iute rau.... si mi-am amintit ca de mult tare nu am mai baut un pahar de vin rosu, de "tara",,, dar mai rabd ca nu s-au cules strugurii! :D
Aceasta era una dintre ciudateniile mele culinare: imi placea sa beau o gura de vin rosu dupa ce manacam o ciorba iute si fierbinte Nu ma intrebati de ce!
Voi ce ciudatenii/obiceiuri culinare aveti?
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Dya
Ultima editare: 29.08.2013 21:22:50
30.08.2013 / 19:55
Citeazamihaelar63 a spus:
O colega , manca struguri cu mustar :))
Asta da ciudatenie!
03.09.2013 / 19:27
am si eu una, cand mananc mazare imi place uneori sa sorb si o gura de cafea.Asta cred ca mi se trage din copilarie cand urmaream filmuletele alb negru cu Charlie Chaplin si intr-unul din filmulete asa manca el pe vapor mazare si bea cafea.Nu stiu de ce mi-a facut asa pofta , poate fiindca el juca rolul de disperat de foame dar chestia e ca mi-a ramas asa ...un fix.Totusi reusesc sa ma abtin si nu fac asta decat pe furis cand sunt numai eu acasa. :) va pup
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de epurasha2bb
Ultima editare: 03.09.2013 19:28:58
14.09.2013 / 02:32
Mie imi place combinatia de cozonac cu friptura sau cu salata beouf:))) Cand eram mica mai mancam gem pe paine si deasupra puneam faramitele de branza :d
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de LadyCrs
Ultima editare: 14.09.2013 02:32:57
Recomandari pentru tine si casa ta
02.10.2013 / 12:51
Citeazaepurasha2bb a spus:
am si eu una, cand mananc mazare imi place uneori sa sorb si o gura de cafea.Asta cred ca mi se trage din copilarie cand urmaream filmuletele alb negru cu Charlie Chaplin si intr-unul din filmulete asa manca el pe vapor mazare si bea cafea.Nu stiu de ce mi-a facut asa pofta , poate fiindca el juca rolul de disperat de foame dar chestia e ca mi-a ramas asa ...un fix.Totusi reusesc sa ma abtin si nu fac asta decat pe furis cand sunt numai eu acasa. :) va pup
Si eu am obiceiul acesta, cam dupa orice mananc....
02.10.2013 / 12:52
CiteazaLadyCrs a spus:
Mie imi place combinatia de cozonac cu friptura sau cu salata beouf:))) Cand eram mica mai mancam gem pe paine si deasupra puneam faramitele de branza :d
Mie imi placea margarina cu branza, mai ales cu cea topita. Cat despre cozonac, mi se pare ciudat cand o vad pe mama cum il mananca cu oua rosii :)
16.10.2013 / 10:14
CiteazaLadyCrs a spus:
Si mie cozonac cu sarmale , dar așa se dă și la biserică, cred că de acolo mi se trage
16.10.2013 / 19:42
Citeazagaby_d a spus:
Si mie cozonac cu sarmale , dar așa se dă și la biserică, cred că de acolo mi se trage
Gem cu branza sarata mancam si eu, dar asta cred ca se mananca in multe zone Cand eram mica, obisnuiam sa pun sare pe mere
23.10.2013 / 11:10
LadyCrs a spus:
si eu mananc gem sau dulceata cu branza sarata deasupra mi se pare buna combinatia dulce -sarat asa cum mananc si ciocolata cu lapte cu alune sarate
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de florycyk
Ultima editare: 23.10.2013 11:10:29
23.10.2013 / 11:11
Citeazamihaelar63 a spus:
O colega , manca struguri cu mustar :))
asta chiar ca e interesant o sa incerc si eu sa vad ce gust au
22.03.2014 / 22:41
Citeaza
si eu beau ceai de menta sau de macese cu felii de crema de branza din aia cu usturoi si ierburi
24.03.2014 / 16:14
CiteazaEu mananc pepene cu feta si cozonac cu ciorba si sarmale, de la tara am deprins "pofta" asta din urma :D
24.03.2014 / 17:46
Citeaza
Cand aveam pofta de dulce , luam paine si mancam cu zahar. Soacra mananca pepene cu paine iar cumnatzul paine cu mustar :))