![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Vase pentru cuptor cu halogen
30.04.2011 / 09:19
Citeaza
Ce vase pot pune in cuptorul cu halogen? Intr-o carte cu retete pentru astfel de cuptoare , la unele retete scrie ca " se pun tavile...." , fara a specifica ce tip de tavi
Exista riscul sa se creeze arc electric, cum e la microunde, sau pot folosi orice tip de vas? Aveti idee de asta ? Multumesc!
30.04.2011 / 11:50
CiteazaIna a spus:
Ce vase pot pune in cuptorul cu halogen? Intr-o carte cu retete pentru astfel de cuptoare , la unele retete scrie ca " se pun tavile.. .." , fara a specifica ce tip de tavi Exista riscul sa se creeze arc electric, cum e la microunde, sau pot folosi orice tip de vas? Aveti idee de asta ? Multumesc!
pui de care vrei si ne zici 'pa aia care bubuie si care nu
)))
30.04.2011 / 18:42
Citeazagaby_d a spus:
pui de care vrei si ne zici 'pa aia care bubuie si care nu )))
nu e o idee rea!
Recomandari pentru tine si casa ta
30.04.2011 / 22:31
Citeazagaby_d a spus:
![]()
ntz! ntz!
Hai ca m-am dumirit
Am gasit la Radu Popovici, un articol in care scrie ca poti folosi orice vas, in interior
http://www.reteteleluiradu.ro/2010/10/07/la-gatit-cu-vita-cook-partea-1/
30.04.2011 / 23:51
Citeazagaby_d a spus:
03.05.2011 / 12:36
Ina a spus:
ntz! ntz! Hai ca m-am dumirit Am gasit la Radu Popovici, un articol in care scrie ca poti folosi orice vas, in interior http://www.reteteleluiradu.ro/2010/10/07/la-gatit-cu-vita-cook-partea-1/
Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc de-o infinitate de ori ca m-ai redirectionat spre Radu Popovici , unde-am gasit numeroase retete ptr dracovenia aia pe care-am comandat-o tot din ,,cauza" ta ... cu linkul ala de electrocasnice
, si cum incornoratul mi-a dat ghiont ... maine-mi soseste si e si Tefal ...
SURPRIZAAAAAAAAAAAAAA --- am primit coletul azi ( mop cu abur , steam cuisine , hand blender siiiiiiiiiiiiiiiii CADO , da CADO ... un fier de calcat ROWENTA
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Onesta
Ultima editare: 03.05.2011 14:58:41
03.05.2011 / 16:15
CiteazaOnesta a spus:
Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc de-o infinitate de ori ca m-ai redirectionat spre Radu Popovici , unde-am gasit numeroase retete ptr dracovenia aia pe care-am comandat-o tot din ,,cauza" ta ... cu linkul ala de electrocasnice , si cum incornoratul mi-a dat ghiont ... maine-mi soseste si e si Tefal ... SURPRIZAAAAAAAAAAAAAA --- am primit coletul azi ( mop cu abur , steam cuisine , hand blender siiiiiiiiiiiiiiiii CADO , da CADO ... un fier de calcat ROWENTA
Stai ca nu inteleg: ai comandat ceva si-ai primit altceva?
Ziceai de Tefal....
Eu la cuptorul cu halogen am primit cadou fier de calcat Tefal, cu doar 1 leu . are o ffff mica zgarietura pe talpa, spre baza, in rest e impecabil. Desi produsele sunt refurbished, toate se prezinta foarte bine . Isi merita banii