Care-s tipsurile pentru a iesi ciorba mai gustoasa?
31.10.2009 / 09:17
Impartaseste cu ceilalti bucatarasi tipsurile tale pentru a face o ciorba mai gustoasa!
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 31.10.2009 09:22:30
31.10.2009 / 13:03
Citeaza
- puneti radacinoasele, cum ar fi napii, la inceputul fierberii
- ardeii, telina si feniculii sint foarte gustoase fierte inabusit, indelung
- conopida, broccoli, fasolea verde, mazarea, spanacul si alte verdeturi cu frunze aduc prospetime in ultimele etape ale prepararii
31.10.2009 / 16:19
Citeaza
Ciorbita iese f. gustoasa daca puneti rosii proaspete. Cam 1 kg de rosii la o oala mare. le opariti putin, le scoateti pielea, apoi le dati pe razatoare sau le maruntiti la robot. daca sunt mai acrisoare puteti sa nu mai puneti bors in ciorba. Eu prefer si cu rosii si cu bors La final, se bate un ou si se pune deasupra, formand zdrente si neaparat muuulta verdeata proaspata tocata marunt.
01.11.2009 / 00:26
Citeaza
O mana de leustean verde tocat aruncat in oala la sfarsit ii da o savoare deosebita
01.11.2009 / 18:31
CiteazaBucataras a spus:
Impartaseste cu ceilalti bucatarasi tipsurile tale pentru a face o ciorba mai gustoasa!
Legumele sa fie puse cand carnea este fiarta .
Sa se fiarba la foc mic.
Verdeata sa se puna cand ciorba este calduta.
Recomandari pentru tine si casa ta
01.11.2009 / 18:36
CiteazaBucataras a spus:
Impartaseste cu ceilalti bucatarasi tipsurile tale pentru a face o ciorba mai gustoasa!
Un ingredient special pus in fiecare mancare.....Multa dragoste .
01.11.2009 / 20:05
Citeaza
mmm, Miha, mi-ai facut o pofta de leustean Eu fac de multe ori ciorba ca bunica, adica pun bucati mari de telina, pastarnac, morcovi taiati in 2, un buchet mare de patrunjel ... si le scot la sfarsit, las in ciorba numai cat sa ii trebuie. Bunica lua din gradina cate o crenguta mare de leustean (daca le lasa sa creasca, sa faceau ditamai tufele) si o punea in ciorba. La sfarsit, cum mai zicea Miha, se pot pune proaspete niste frunzulite, isi pastreaza gustul intens.
11.02.2011 / 15:08
Ca sa iti iasa ciorbita buna trebuie sa iti placa in primul rand sa gatestidaca faci doar asa ca sa fie ceva de mancare, ori cate sfaturi ai primi nu iti va iesi, gateste cu dragoste
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de elena1988
Ultima editare: 11.02.2011 21:10:28
11.02.2011 / 16:05
Asa este, fetelor. Dragoste, calm si pohta. asta e reteta succesului in bucatarie.
cea mai buna ciorba ever, de oricare ar fii ea, o face bunica mea, o femeia mai calma si mai plina de iubire nu e decat mama mea. Dar, totusi, ciorbele de la bunica e un miracol. Servesti o portie si clar zambesti tot restul zilei!. Mii dor de ea acum!
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de USA
Ultima editare: 11.02.2011 16:18:00
17.02.2011 / 14:49
Citeaza
Aici am scris un articol despre asa ceva.....
www.bucataras.ro/articole/tipsuri-pentru-pregatirea-supelor-si-a-ciorbelor-16197.html
17.02.2011 / 14:52
Citeaza
Si uite asa mi-am dat seama ca ieri am implinit 1 an de cand ma bucur de prezenta pe acest site unde am intilnit doar fete si baieti foarte amabili , niste prieteni adevarati, cu mult suflet....
Va multumesc ca existati !
Sefu.....sa-ti traiasca site-ul si la cat mai multe retete....
17.02.2011 / 17:37
Citeaza
wooow, la cit mai multi ani alaturi de cea mai frumoasa comunitate culinara: bucatarasii!
18.02.2011 / 07:46
Multumesc frumos !
Esti un scump si ma bucur ca v-am intilnit !
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Sidy
Ultima editare: 18.02.2011 07:47:53