modules/forum/post.tpl

Care-s tipsurile pentru a iesi ciorba mai gustoasa?

31.10.2009 / 09:17

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 929
Scrie-i mesaj privat

Impartaseste cu ceilalti bucatarasi tipsurile tale pentru a face o ciorba mai gustoasa!

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 31.10.2009 09:22:30

Citeaza

31.10.2009 / 13:03

Nick: RobertR
Bucataras incepator
Bucataras din: 10.05.2009
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

- puneti radacinoasele, cum ar fi napii, la inceputul fierberii

- ardeii, telina si feniculii sint foarte gustoase fierte inabusit, indelung

- conopida, broccoli, fasolea verde, mazarea, spanacul si alte verdeturi cu frunze aduc prospetime in ultimele etape ale prepararii

Citeaza

31.10.2009 / 16:19

Nick: Oana
Bucataras Suprem
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 1115
Scrie-i mesaj privat

Ciorbita iese f. gustoasa daca puneti rosii proaspete. Cam 1 kg de rosii la o oala mare. le opariti putin, le scoateti pielea, apoi le dati pe razatoare sau le maruntiti la robot. daca sunt mai acrisoare puteti sa nu mai puneti bors in ciorba. Eu prefer si cu rosii si cu bors  La final, se bate un ou si se pune deasupra, formand zdrente si neaparat muuulta verdeata proaspata tocata marunt.

Citeaza

01.11.2009 / 00:26

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

O mana de leustean verde tocat aruncat in oala la sfarsit ii da o savoare deosebita

Citeaza

01.11.2009 / 18:31

Nick: Bunica
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 687
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Impartaseste cu ceilalti bucatarasi tipsurile tale pentru a face o ciorba mai gustoasa!

Legumele sa fie puse cand carnea este fiarta .

Sa se fiarba la foc mic.

Verdeata sa se puna cand ciorba este calduta.

Citeaza

01.11.2009 / 18:36

Nick: Bunica
Bucataras Top-Chef
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 687
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Impartaseste cu ceilalti bucatarasi tipsurile tale pentru a face o ciorba mai gustoasa!

Un ingredient special pus in fiecare mancare.....Multa dragoste .

Citeaza

01.11.2009 / 19:27

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Si mai ales...gateste zambind. ;)

Citeaza

01.11.2009 / 20:05

Nick: Adinuta
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.09.2009
Retete: 54
Scrie-i mesaj privat

mmm, Miha, mi-ai facut o pofta de leustean Eu fac de multe ori ciorba ca bunica, adica pun bucati mari de telina, pastarnac, morcovi taiati in 2, un buchet mare de patrunjel ... si le scot la sfarsit, las in ciorba numai cat sa ii trebuie. Bunica lua din gradina cate o crenguta mare de leustean (daca le lasa sa creasca, sa faceau ditamai tufele) si o punea in ciorba. La sfarsit, cum mai zicea Miha, se pot pune proaspete niste frunzulite, isi pastreaza gustul intens.

Citeaza

11.02.2011 / 15:08

Nick: elena1988
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.10.2010
Retete: 135
Scrie-i mesaj privat

Ca sa iti iasa ciorbita buna trebuie sa iti placa in primul rand sa gatestidaca faci doar asa ca sa fie ceva de mancare, ori cate sfaturi ai primi nu iti va iesi, gateste cu dragoste

Acest mesaj a fost modificat de elena1988
Ultima editare: 11.02.2011 21:10:28

Citeaza

11.02.2011 / 16:05

Nick: USA
Bucataras incepator
Bucataras din: 04.02.2011
Retete: 4
Scrie-i mesaj privat

Asa este, fetelor. Dragoste, calm si pohta. asta e reteta succesului in bucatarie.

cea mai buna ciorba ever, de oricare ar fii ea, o face bunica mea, o femeia mai calma si mai plina de iubire nu e decat mama mea. Dar, totusi, ciorbele de la bunica e un miracol. Servesti o portie si clar zambesti tot restul zilei!. Mii dor de ea acum!

Acest mesaj a fost modificat de USA
Ultima editare: 11.02.2011 16:18:00

Citeaza

12.02.2011 / 14:17

Nick: sufletista
Bucataras Suprem
Bucataras din: 17.08.2010
Retete: 1549
Scrie-i mesaj privat

multa dragoste si rabdare

Citeaza

17.02.2011 / 14:49

Nick: Sidy
Bucataras grozav
Bucataras din: 15.02.2010
Retete: 691
Scrie-i mesaj privat

17.02.2011 / 14:52

Nick: Sidy
Bucataras grozav
Bucataras din: 15.02.2010
Retete: 691
Scrie-i mesaj privat

Si uite asa mi-am dat seama ca ieri am implinit 1 an de cand ma bucur de prezenta pe acest site unde am intilnit doar fete si baieti foarte amabili , niste prieteni adevarati, cu mult suflet....

Va multumesc ca existati !

Sefu.....sa-ti traiasca site-ul si la cat mai multe retete....

Citeaza

17.02.2011 / 17:37

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 929
Scrie-i mesaj privat

 wooow, la cit mai multi ani alaturi de cea mai frumoasa comunitate culinara: bucatarasii!

Citeaza

18.02.2011 / 07:46

Nick: Sidy
Bucataras grozav
Bucataras din: 15.02.2010
Retete: 691
Scrie-i mesaj privat

Multumesc frumos !

Esti un scump si ma bucur ca v-am intilnit !

Acest mesaj a fost modificat de Sidy
Ultima editare: 18.02.2011 07:47:53

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]