O intrebare
15.03.2012 / 13:15
Nick: bucatarimcudianaScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 16.03.2011
Retete: 50
Citeazamiha a spus:
Intra pe wall-ul persoanei respective si undeva in stanga sus ai un buton portocaliu "adauga prieten"
multumesc mult miha
te pup
02.04.2012 / 12:13
Bucataras incepator
Citeaza
Dragilor va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi.
Sambata am facut supa, la noi in familie nu prea se mananca carnea din ciorba, insa pentru un gust mai bun(m-am gandit eu) am fiert un spate de curcan. Nu mi-a placut deloc cum a iesit, avea gust intens de la carne, poate ca am fiert-o cam mult?
03.04.2012 / 10:00
Bucataras incepator
CiteazaBucataras a spus:
ciorba iese mai gustoasa daca se fierbe carne care are si os ...
Bucataras, eu am pus spatele de la curcan , deci avea si os......
03.04.2012 / 10:25
Citeaza
E posibil sa fi fiert prea mult carnea, dar dupa parerea mea carnea de curcan oricum are un gust mai intens decat cea de pui.
Recomandari pentru tine si casa ta
03.04.2012 / 13:16
Bucataras incepator
Citeazamiha a spus:
E posibil sa fi fiert prea mult carnea, dar dupa parerea mea carnea de curcan oricum are un gust mai intens decat cea de pui.
multumesc mult miha
28.08.2012 / 12:23
Citeaza
Mi-a disparut reteta!
Am publicat azi o reteta de indiene cu frisca si constat acum ca a disparut . Ce s-a intamplat? De ce a fost stearsa?
14.09.2012 / 17:25
Citeaza
Buna!
Am postat azi cateva retete. Ultimele 2, paste cu ton si peste cu busuioc, nu mi-au fost publicate si nu stiu de ce.
Alte retete postate de bucatarasi dupa cele puse mine au fost publicate.
Multumesc!
15.09.2012 / 20:11
Citeazadena a spus:
Au aparut. Multumesc!
Toate retetele apar in site pe masura ce sunt aprobate. Aprobarile sunt facute de un moderator atunci cand acesta este disponibil.
03.12.2014 / 14:49
Citeaza
Fetele mele dragi, va rog sa ma...luminati si pe mine cum pot sa ajung de pe pagina mea pe Forum sau pe Prima pagina....
Ca nu gasesc nimic cu ce sa ajung.....Trebuie sa scriu sus unde e link-ul bucataras.ro sa ajung pe prima pagina sau /forum daca vreau la forum.
Dupa hainutele astea noi frumoase, nu stiu sa ma descurc.
Ma ajutati, va rog frumos ???
Cu multumiri anticipate
03.12.2014 / 15:51
CiteazaSidy a spus:
Fetele mele dragi, va rog sa ma...luminati si pe mine cum pot sa ajung de pe pagina mea pe Forum sau pe Prima pagina.... Ca nu gasesc nimic cu ce sa ajung.....Trebuie sa scriu sus unde e link-ul bucataras.ro sa ajung pe prima pagina sau /forum daca vreau la forum. Dupa hainutele astea noi frumoase, nu stiu sa ma descurc. Ma ajutati, va rog frumos ??? Cu multumiri anticipate
Si la mine merge greu, insa incerc sa revin intotdeauna la pagina principala apasand pe sigla Bucataras, in coltul din stanga sus. Ne obisnuim pana la urma :)
05.12.2014 / 08:29
CiteazaEla68 a spus:
Si la mine merge greu, insa incerc sa revin intotdeauna la pagina principala apasand pe sigla Bucataras, in coltul din stanga sus. Ne obisnuim pana la urma :)
Multumesc frumos Ela Asa am sa fac si eu