modules/forum/post.tpl

celofan spart la gogonele......

24.09.2010 / 19:13

Nick: laura
Bucataras incepator
Bucataras din: 28.07.2009
Retete: 1
Scrie-i mesaj privat

am pus alaltaieri 2 borcane cu gogonele. unul este ok. celalalt a avut celofanul bombat, pana cand acum cateva minute s-a crapat putin si a iesit o parte din aer... a ramas inca un pic bombat, pare ca s-a lipit, dar e greu de spus.....

vi s-a mai intamplat? ce sa-i fac? sa-l mai leg o data peste sau trebuie sa fierb din nou saramura? 

in cartea mea de bucate nu scrie nimic despre ”accidente”....  

Citeaza

25.09.2010 / 08:20

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

laura a spus:

am pus alaltaieri 2 borcane cu gogonele. unul este ok. celalalt a avut celofanul bombat, pana cand acum cateva minute s-a crapat putin si a iesit o parte din aer... a ramas inca un pic bombat, pare ca s-a lipit, dar e greu de spus..... vi s-a mai intamplat? ce sa-i fac? sa-l mai leg o data peste sau trebuie sa fierb din nou saramura?  in cartea mea de bucate nu scrie nimic despre ”accidente”....  

Laura..pai..ce sa zic..,daca e vorba de doua borcane, si unul e ok, sigur nu-s de vina nici muraturile nici saramura. eu zic sa-l mai legi o data si vezi cum se comporta. de ce nu le pui capace?

Citeaza

25.09.2010 / 08:36

Nick: Ina
Bucataras Chef
Bucataras din: 09.04.2010
Retete: 579
Scrie-i mesaj privat

laura a spus:

am pus alaltaieri 2 borcane cu gogonele. unul este ok. celalalt a avut celofanul bombat, pana cand acum cateva minute s-a crapat putin si a iesit o parte din aer... a ramas inca un pic bombat, pare ca s-a lipit, dar e greu de spus..... vi s-a mai intamplat? ce sa-i fac? sa-l mai leg o data peste sau trebuie sa fierb din nou saramura?  in cartea mea de bucate nu scrie nimic despre ”accidente”....  

 gogonelele nu patesc nimic daca se sparge celofanul, pui altul si va fi ok. Important e ca ai vazut imediat, pana sa prinda floare. Nu te impacienta, important e sa le tii la rece, undeva... 

Citeaza

25.09.2010 / 09:57

Nick: laura
Bucataras incepator
Bucataras din: 28.07.2009
Retete: 1
Scrie-i mesaj privat

borcanul ok e de 3 litri, celalalt cu probleme are 8 litri. nu am capace la ele, cel mare nu are nici macar filet. planul era sa le tin 10 zile in bucatarie si apoi sa le mut mai la racoare.

acum le voi duce de azi pe balcon, poate se mai domoleste fermentatia.. 

multumesc mult pentru raspunsuri, spor la conserve

Citeaza

25.09.2010 / 10:08

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

laura a spus:

borcanul ok e de 3 litri, celalalt cu probleme are 8 litri. nu am capace la ele, cel mare nu are nici macar filet. planul era sa le tin 10 zile in bucatarie si apoi sa le mut mai la racoare. acum le voi duce de azi pe balcon, poate se mai domoleste fermentatia..  multumesc mult pentru raspunsuri, spor la conserve

eu zic sa le mai lasi putin la cald. alaltaieri le-am pus si eu dar inca nu le dau la rece.

mai zi-ne cum au "evoluat"

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]