elucubratiiculinare

5

Bucataras
senzational

Bucureşti

Bucataras din 06.02.2012

RETETE485
PRIETENI184
Retete / Aperitive / Garnituri

Salată de cartofi noi

In Aperitive / Garnituri la 20 Iun 2012

Cartofii se spală bine și se pun la fiert în apă (punem și un praf de sare). Se fierb pentru aprox. 15 min (se verifică cu furculița dacă sunt fierți). Se spală cu apă rece, după care se curăță de coajă. Se taie în 2 sau 4 în funcție de mărime și se pun...

Saleuri cu cașcaval

In Aperitive / Garnituri la 10 Mai 2012

Se prepară un aluat din 200 g făină (cernută), 150 g unt, sare, zahăr, apă, oțet, chimen și 100 g cașcaval ras (pe răzătoarea mică). Aluatul se frământă bine, se pune într-o folie de plastic și se dă la rece pentru o oră. 50 g unt și 50 g făină  se...

Drob de miel

In Aperitive / Garnituri la 12 Apr 2012

Maruntaiele mielului si ficateii de pui se pun intr-o cratita cu apa rece pentru o ora, sa iasa tot sangele din ele. Se vor pune la fiert in apa cu sare. In cazul ca face spuma (face sigur), vom spumui. Punem la fiert 4 oua, 5-6 minute de cand clocoteste apa. Ceapa verde, patrunjelul si...

Rulouri cu spanac și feta

In Aperitive / Garnituri la 1 Mar 2012

Se decongelează aluatul foetaj. Se decongelează spanacul și se pune la scurs. Se încinge cuptorul la 200 grade C. Într-un castronel se bat bine ouăle. Se amestecă usturoiul pisat cu spanacul foarte bine scurs de apă. Se întinde aluatul pe o suprafață presărată cu...

Sufleu mămăliguță cu brânză

In Aperitive / Garnituri la 27 Feb 2012

Facem mămăliguța din apă și mălai, care trebuie să fie mai moale. Se pune la fiert apă cu puțină sare. Promit că revin cu cantități exacte la apă cu prima ocazie când refac mămăliga. Eu mereu o fac din ochi. Eu am un ceaunel în care fac mămăliga, cred că dacă...

Omletă irlandeză

In Aperitive / Garnituri la 21 Feb 2012

Cartofii se fierb în apă rece cu puțină sare. Se fierb cu tot cu coajă, deci trebuiesc spălați bine. Se fierb pentru 20 minute după care se lasă să se răcească. Se curăță de coajă și se zdrobesc. Amestecăm cartofii cu gălbenușurile, ceapa verde tocată mărunt,...

Shaorma vegetariană

In Aperitive / Garnituri la 8 Feb 2012

Cartofii se curăță de coajă, se spală, se taie pai și se prăjesc în ulei încins. Se scot pe un platou și se condimentează cu sare și piper. Ceapa se curăță și se taie rondele foarte subțiri. Castraveții și gogoșarii de taie feliuțe. Varza se toacă mărunt,...

Afisate 31 - 37 din 37 retete    

Postari recente

publicat la 22.03.2020

Salata de andive

publicat la 13.05.2019

Supa minestrone

publicat la 14.03.2019

Ratatouille

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Poartă şosete ude înainte de a merge culcare! Ceva incredibil se va întâmpla! Te vei uda la picioare!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]