dragos_corneliu

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 03.12.2009

RETETE2
PRIETENI2
Retete

Mazare cu inimi si pipote de pui

In Pui la 27 Ian 2010

Am pus la fiert organele si le-am lasat circa 30 min! Intr-o tigaie am calit putin ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul taiat cubulete. Am adaugat jumate cana apa si mazarea si le-am lasat sub capac 15-20. Am pastrat o cana de supa de la fiertura. Am spalat apoi inimile le si pipotele si...

Berbecut la protap

In Oaie la 25 Ian 2010

Se indeasa prin carnita berbecutului usturoi si slanina, se sareaza si se lasa animalul  in bait cu piperul boabe, frunzele de dafin, ceapa ulei, ceva litri de vin rosu (de casa am avut noi),  si apa sa-l acopere. Se lasa asa peste noapte. A doua zi se umple cu ceapa , usturoi si...

Afisate 1 - 2 din 2 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Nu e niciodată prea târziu pentru a te apuca de sport. Deci mai poţi aştepta.

 
 
 
Retete preferate
Ratatouille

Voturi:10

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]