Carmen

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 28.01.2009

RETETE21
PRIETENI228
Retete / Aperitive / Garnituri

Pateuri cu branza si oregano

In Aperitive / Garnituri la 7 Feb 2017

Se taie aluatul in forma dorita. Se pune branza si oregano in functie de marime. Se ung cu ou si se presara seminte, atat pentru frumusete cat si pentru gust. Se coc la 170 grade C, aproximativ 20 minute.

Cornuri cu branza

In Aperitive / Garnituri la 22 Apr 2016

Aluatul  Faina o pun intr-un castron si fac o gaura in mijloc unde sfaram cu degetele cubul de drojdie, adaug cele 2 linguri de zahar. Amestec laptele cu apa si-l incalzesc usor ca mai apoi sa dizolv drojdia. O las cam 5 minute sa se bulbuceasca in castron. Incep si framant adaugand...

Vinete aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 1 Feb 2015

Vinetele se spala si se feliaza. Gratarul (gen tigaie, merge si tigaia) se incinge si se unge cu o lingura de ulei de masline (merge si de floarea soarelui). Se pun vinetele la gratarit pana se inmoaie, se patrund. Atentie! merge repede treaba! Se scot pe prosop de bucatarie pentru ca mai...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 07.03.2017

Smoothie - ziua 2

publicat la 07.03.2017

Smoothie - ziua 1

publicat la 09.02.2017

Bengalion 2017 - vazut de Carmen

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]