Retete fara secrete
Osso buco în Crockpot
Data:12.05.2016(P) E posibil să faci cu șapte lei o porție de mâncare completă și complexă, […]... articol complet
Brioșe cu vișine
Data:11.05.2016Verile copilăriei mele au fost pline cu această prăjitură (în varianta la tavă) care are... articol complet
Caramel și griș
Data:10.05.2016De la acadele din zahăr ars pe coadă de lingură sau mâncarea de ciuperci cu […] The... articol complet
Budincă de paste, din copilărie
Data:09.05.2016Anumite preparate mi le amintesc cu drag, pentru că doar mama mi le făcea. Sau […] The... articol complet
Cartofi de iarnă
Data:05.05.2016Busu ne aduce vești din ce în ce mai ciudate, transportându-ne prin toate anotimpurile pe... articol complet
Gyros de sărbătoare
Data:04.05.2016Cristos a înviat! Sper că ați sărbătorit Paștele cum se cuvine, cu masa plină, familia... articol complet
Salată de sparanghel și ouă roșii
Data:03.05.2016De când locuiesc în Polonia, sărbătoresc Paștele de două ori pe an. O dată cel […]... articol complet
Pasqual
Data:30.04.2016Salutare! Având în vedere că mâine creştinii ortodocşi serbează sărbătorile pascale,... articol complet
Mousse-ul de ciocolată al bunicii
Data:27.04.2016Zilele trecute am petrecut câteva minute cu o fată drăguță, vânzătoare într-o cofetărie.... articol complet
Pulpă de miel cu plante aromatice
Data:26.04.2016(P) Gătitul de Paști în casa părinților mei a fost mereu un spectacol, dar a […] The... articol complet
Tort cu migdale, portocale și simplitate
Data:26.04.2016Pentru mult timp, torturile mă speriau. Mă înspăimântau, mă îngrozeau și nici nu... articol complet
Paste cu brânză și piper
Data:25.04.2016De fiecare dată când doresc să fac ceva rapid și gustos îmi îndrept atenția spre... articol complet
Hummus ca la Ierusalim
Data:21.04.2016Ieri era să-mi explodeze centrala din cauza băieților de la apa din Mogoșoaia, care se... articol complet
Pui, fasole, ceapă
Data:20.04.2016Am plecat la piață cu gândul că nu voi cheltui mai mult de 9 lei […] The post Pui,... articol complet
Supă cremă de rădăcinoase cu ghimbir
Data:19.04.2016Lumea este plină de legume extraordinare, iar piețele abundă, de la rădăcinoase, la cele de... articol complet
Semifreddo pentru semi-vară
Data:13.04.2016După o perioadă destul de ciudată din punct de vedere al vremii, săptămâna aceasta ne-am... articol complet
Choux cu cremă de mango
Data:12.04.2016Pâte à Choux sau aluat opărit, este baza pentru nenumărate preparate. Deși pare complicat la... articol complet
Răsărit la Florența
Data:11.04.2016N-am umblat cu lăcățelul după mine pe Ponte Vecchio în unica mea vizită la Florența,... articol complet
Și-am încălecat pe-o coadă de ridiche…
Data:09.04.2016– Rup cozile la ridichi? zise domnul din piață. – Lăsați-le că am nevoie de... articol complet
Bun și dacă nu-i pane
Data:06.04.2016Astăzi doresc să abordez o modalitate de eliminare a risipei alimentare puțin mai abstractă,... articol complet