Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Despre Muson la CasaBio

Data:21.10.2010

În seara asta am fost la CasaBio și am povestit despre expediția Muson. Am făcut satay, pe un... articol complet

BurCash – workshop despre caș(caval)

Data:21.10.2010

No, amu-i amu! Avem de toate, inclusiv o drăguță de criză financiară care ne stă pe cap de... articol complet

Satay

Data:21.10.2010

Frigărui de origine indoneziană, satay au pătruns în toată Asia de sud est și pot fi... articol complet

Ardei umpluți

Data:20.10.2010

“Iar o babă grasă/Ne cheamă la masă/Să ne dea ardei umpluți…”. Eh,... articol complet

Sandwich-uri din orice

Data:19.10.2010

Sandwich-uri poți face din aproape orice, Cu pâine albă, neagră, semi, tip toast sau... articol complet

Tort gigant la Polus Center. Noi l-am făcut!

Data:17.10.2010

Lucrez cu departamentul de marketing de la Polus de câteva luni bune. I-am îndrăgit pentru... articol complet

Porc cu smochine și salată cu ulei de nucă

Data:14.10.2010

Recent am încheiat o înțelegere cu Clubul Cavalerilor (Casa S.E.R.V.E.), prin care am obținut... articol complet

Niște țărani la Casa Ardeleană

Data:13.10.2010

Am pus la cale niște evenimente faine pentru toamnă-iarnă, la Casa Ardeleană, în Cluj. Locul... articol complet

Despre Muson la CasaBio

Data:13.10.2010

Luna Octombrie e plină de evenimente. O să vă spun acum despre unul singur: pe 21 Octombrie de... articol complet

Cum pun ghebe pe iarnă?

Data:12.10.2010

Mi s-a pus des întrebarea asta în ultimele zile. Poate pentru că-i sezon de ghebe și pentru... articol complet

Friptură pe piatră

Data:08.10.2010

Acum câteva săptămâni, pe când plănuiam șirul de evenimente de iarnă de la Casa... articol complet

Degustare de vinuri de la S.E.R.V.E.

Data:08.10.2010

Acum două seri am fost la Bruno, în Piața Muzeu. Bruno nu e o persoană, e un local în care... articol complet

Pui cu piure de mazăre și tapenade cu fistic

Data:07.10.2010

Tapenade e o pastă din măsline care se potrivește bine cu carnea, cu pâinea goală, cu... articol complet

Porc cu hoisin, orez alb și ciuperci brune

Data:06.10.2010

Aseară am început, în paralel cu Răzvan, să lucrez la cartea despre Muson, pe care vrem... articol complet

Ciolan pe varză. La grill.

Data:05.10.2010

V-am spus că mă apucă? V-am spus. Ieri am trecut prin piață și am văzut varză faină, ca... articol complet

Băcănia Veche, aburi de pâine și miros de coptături proaspete

Data:04.10.2010

Am trecut în viteză prin noua împărăție a lui Tudosiei, Băcănia Veche. O să revin, cu... articol complet

Aripioare la grill cu salată și dovleac

Data:04.10.2010

Ieri am făct primul grătar din toamna asta. Am profitat de lipsa norilor și de liniștea din... articol complet

Muson în lumea mare

Data:03.10.2010

A fost o zi faină ieri în București. Am revăzut prieteni și am cunoscut oameni la ceainăria... articol complet

Aseară la Wok’nRoll

Data:01.10.2010

Wok’nRoll, Cluj. Ne-am adunat pe la ora 9 (destul de punctuali clujenii, am observat asta... articol complet

Tagliatelle quattro formaggi

Data:29.09.2010

Amu cum să fi numit rețeta asta? Tăieței cu patru brânzeturi? Oricât de dragă mi-ar fi... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]