Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

O tikka de pui

Data:30.06.2011

E posibil ca mâncarea asta să provină din Punjab. Nu asa-asta și tikka în general. Ca să nu... articol complet

Salată cu friptură rece

Data:29.06.2011

Se întâmplă uneori ca musafirii să nu facă față și să-mi rămână câte o bucată de... articol complet

Cum fac un sos alb pentru paste?

Data:28.06.2011

Pentru foarte mulți dintre noi, sosurile se împart în două categorii: sosuri roșii și... articol complet

Sunday brunch la tine acasă

Data:27.06.2011

Termenul “brunch” a fost introdus în Anglia pe la o mie opt sute și ceva, conform... articol complet

Degustare de socializare cu Urban Gourmet

Data:25.06.2011

Fetele de la Urban Gourmet mi-s dragi (chiar dacă mi-a luat ceva timp să învăț cum le... articol complet

Gulyas cu cartofi noi

Data:24.06.2011

Pentru că ne mai rămăseseră câteva sticle din vinul trimis de SERVE pentru vernisajul... articol complet

Revelația săptămânii

Data:23.06.2011

Acum două trei zile, în timpul vizitei de prietenie și lucru pe care a executat-o la noi... articol complet

Graf – marile speranțe

Data:22.06.2011

Ai spune că să speri e gratis, că nu te costă nimic. De obicei e adevărat dar există și... articol complet

E vremea dudelor

Data:21.06.2011

PUB E vremea dudelor și a multor altor fructe. Sunt plini duzii (Sanda îmi spune că Marocul e... articol complet

Cucuruz fript

Data:21.06.2011

Bunicul din partea tatălui meu (nu mai e, a plecat de câțiva ani) ne aștepta în gara din... articol complet

Sorbet, șerbet, înghețată?

Data:20.06.2011

Am o moară-n loc de cap în dimineața asta, și nu pentru că aș fi chefuit noaptea trecută,... articol complet

O câmpenească faină tare

Data:19.06.2011

Ieri am fost la Luncani, la lac. M-au chemat cei de la AROBS Transilvania Software să le fiu... articol complet

Destin de chef (1) – Nicolas Delgado

Data:17.06.2011

Asta-i o rubrică nouă. Puteam să o numesc “Portret de chef” sau oricum altfel, dar... articol complet

Paste proaspete cu vinete și bacon

Data:17.06.2011

Pastele proaspete sunt acelea care nu-s uscate și pe care trebuie să le consumi într-un timp... articol complet

Căpșune pe băț și-n spumă de căpșune

Data:16.06.2011

PUB Mi-am propus să nu vă mai arăt laptele condensat cel puțin o lună, să vi se facă dor... articol complet

Cotlet de vițel marinat

Data:15.06.2011

Am început zilele astea să caut și să testez, să aflu și să cercetez (nu neapărat în... articol complet

La ceaun #dinRomânia

Data:14.06.2011

Ieri a fost o zi bună, încheiată foarte fain. M-a sunat Doru Panaitescu acum două-trei zile... articol complet

Paste proaspete cu roșii cherry

Data:13.06.2011

Săptămâna asta va fi una a pastelor sau nu va fi deloc. Pentru că am cumpărat trei pungi de... articol complet

Ieri la Ramada

Data:12.06.2011

Ieri s-a petrecut demo-ul meu culinar la Ramada, în Oradea. Am fost tratat ca o vedetă, lucru... articol complet

Selecțiuni din micul dejun

Data:11.06.2011

Postarea asta-i doar cu poze. De la micul dejun de azi. Să vi se facă poftă, să puneți mâna... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]