publicat la 17.12.2012
publicat la 17.12.2012
publicat la 11.12.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Supa crema de cartofi si morcovi
Curatam cartofii si morcovii, ii taiem cubulete. Punem ulei la incalzit si cand s-a incalzit punem ceapa la calit alaturi de cartofi si morcovi. Dupa ce s-au calit binisor punem o canita de apa ca sa fiarba bine. Dupa ce a fiert o pasam cu blenderul amestecam cu supa si o punem la foc pt 5-10...
Ciorba de legume
Curatam ceapa de coaja, o spalam bine si apoi o tocam marunt. Punem un pic de ulei la incins si cand s-a incins punem ceapa. Lasam sa se caleasca dupa care punem 2 litri de apa peste ceapa si lasam la incalzit un pic. Curatam restul legumelor si le spalam bine. Taiem cartofii si ardeiul gras...