babi5

1

Bucataras
incepator

Timisoara Adresa de buletin este cea mentionata (Actualmente locuiesc la Denta nr,855 )

Bucataras din 01.02.2013

RETETE351
PRIETENI282
Retete / Pizza

Pizza taraneasca cu piept de pui

In Pizza la 25 Iul 2014

Am pus faina intr-un castron, am facut o adancitura, am pus drojdia, 1 lingurita sare si putina apa calduta si am facut o maia. Am lasat-o sa creasca 10 minute, dupa care am adaugat jumatate din cantitatea de ulei si am framantat in continuare pana am obtinut un aluat (putin mai vartos) adica bun...

Paine de casa

In Piine la 17 Iun 2014

Am pus faina intr-un castron, am adaugat sarea, zaharul si drojdia proaspata si am facut o maia cu apa calda pe care am acoperit-o si am lasat-o sa creasca 10 minute. Apoi se framanta bine adaugand dupa caz apa, daca mai este  necesar ( depinde de faina) Catre final se adauga uleiul, se mai...

Bruschete romanesti xxl

In Piine la 26 Ian 2014

Se prajesc feliile de pine (cit se doreste )apoi se freaca cu cateii de usturoi . Intr-un castronel se pune putin ulei de masline, potrivim de sare (nu mult ),putina boia (pentru culoare ). Amestecam bine si cu o pensula de silicon ungem fiecare felie Bruschetele sunt gata pentru a fi...

Pizza Calzone

In Pizza la 30 Sep 2013

Intr-un castron am pus faina, am facut un cuib in ea, apoi am adaugat sarea, drojdia, zaharul si putina apa calda. Am facut o maia si am lasat  sa creasca 10 minute. Apoi am adaugat si uleiul, restul de apa calduta si am framintat pina am obtinut un aluat elastic bun de intins. Am acoperit...

Pizza vegetariana

In Pizza la 30 Sep 2013

Se pune faina intr-un castron, se face un cuib in ea, se adauga sarea, zaharul, drojdia si apa calduta. Se face o maia si se lasa sa creasca 10 minute. Apoi adaugam uleiul si apa calda atit cit sa framintam un aluat usor elastic sa-l putem intinde. Lasam la crescut, apoi intr-o tava tapetata cu...

Pizza cu carnati de casa

In Pizza la 28 Sep 2013

Am pus faina intr-un castron, am facut un cuib in ea, apoi am adaugat sarea, uleiul, zaharul si drojdia peste care am pus un pahar de apa calduta. Am facut o maia si am lasat 10 minute sa creasca, dupa care am framintat bine adaugind apa calduta, atit cit primeste faina si aluatul sa poata fi...

Pizza

In Pizza la 25 Sep 2013

Am pus faina intr-un castron, am facut un cuib in ea am adaugat sarea,zaharul si drojdia apoi putina apa calduta . Am facut o maia si am lasat sa creasca 10 min. dupa care am adaugat si uleiul si am framintat bine ,adaugind apa calduta  atit cit primeste faina si aluatul sa fie suficient...

Pizza cu muschi file de porc,salam,carnat si miez de lapte

In Pizza la 21 Sep 2013

Am pus faina intr-un castron, am facut un cuib in mijloc ,apoi am adaugat  zaharul,sarea ,drojdia si apa calda. Am facut o maia si am lasat sa creasca 10 min ,dupa care am adaugat  uleiul si am framintat  un aluat  sa nu fie nici prea tare nici prea moale  sa fie ca...

Pizza cu carnat si telemea Delaco

In Pizza la 19 Sep 2013

Am pus faina intr-un castron ,zaharul sarea si drojdia si am adaugat apa calduta. Am facut o maia, am lasat 10 min sa creasca un picut ,apoi am adaugat uleiul si am framintat bine adaugind apa calduta cit cuprinde  faina ca sa  devina un aluat elastic . Am  acoperit si am...

Paine impletita a la Mala cu cartofi si ulei de masline

In Piine la 30 Iul 2013

Am pus faina cernuta intr-un castron mai maricel, am facut un cuib in ea, am pus sarea si un picut de zahar, apa  calduta si drojdia si am facut o maia. Am lasat-o sa creasca un picut, apoi cartofii fierti in coaja, i-am curatat, i-am dat prin razatoarea marunta (sau pur si simplu ii faceti...

Paine de casa

In Piine la 9 Iul 2013

Se pune faina la temperatura camerei intr-un castron, se face un cuib in ea, se pune zaharul, sarea, drojdia si un pahar de apa calda. Se amesteca bine, se face o maia si se lasa sa creasca. Apoi se framanta aluatul cu apa calda, cat sa rezulte un aluat mai virtos. Se framanta bine, bine (pana...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 08.01.2015

Negresa cu spuma si smochine

publicat la 08.01.2015

Ciocanele cu lamie in Dry Cooker

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Astazi reusesti sa iti uiti iarasi PIN-ul. Noroc cu astrele ca te ajuta si ti-l zic. Acesta este ****.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]