Auras12

1

Bucataras
incepator

Bumbesti jiu, Gorj

Bucataras din 15.10.2016

RETETE20
PRIETENI115
Retete / Dulciuri

Desert negresa cu fulgi de cocos

In Prajituri la 7 Mar 2019

Mixez untul topit si racit cu zaharul si cele 4 oua. Adaug apoi fulgii de cocos si pudra de roscove, iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si laptele, compensand. Torn in tava tapetata cu hartie si coc in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea....

Desert placinte pufoase cu ciocolata

In Dulciuri la 15 Noi 2017

     Intr-un castron amestecam drojdia cu o lingurita de zahar, o lingurita de faina si putina apa calduta. O lasam deoparte la loc cald si separat mixam un ou cu zaharul, zaharul vanilinat, uleiul, laptele caldut, coaja de lamaie, punem si drojdia activata si o parte din...

Desert tarta cu crema de vanilie si fructe

In Dulciuri la 9 Noi 2017

Pentru aceasta reteta, am copt o foaie pe dosul tavii si pentru a avea o forma cat de cat frumoasa, am taiat o hartie de copt care sa aiba forma de patrat ( astfel nu va iesi forma frumoasa de care va spuneam), suficient de mare incat sa cuprinda tava de tarta intoarsa cu fata in jos si sa mai...

Desert placinta cu iaurt

In Prajituri la 24 Oct 2017

Pentru crema de iaurt, am separat albusurile de galbenusuri, albusurile cu 100 de grame de zahar le-am batut spuma tare. Separat am mixat galbenusurile cu alte 100 g zahar, zaharul vanilat, apoi am adaugat iaurtul, amidonul si am amestecat bine. La sfarsit, am adaugat albusul batut peste...

Salam de biscuiţi, reţetă imbunatatita

In Dulciuri la 16 Oct 2017

 Salam de biscuiţi, reţetă imbunatatita Intr-un bol, am rupt biscuitii in bucati, am pus rahatul taiat, stafidele inmuiate in apa sau rom si alunele pe care le-am prajit inainte si apoi le-am maruntit. Apoi am amestecat cele trei linguri de zahar cu cacao, laptele si untul, si le-am...

Desert tarta cu mere si iaurt

In Dulciuri la 25 Sep 2017

   Ouale intregi se bat cu zaharul, se pun pe rand uleiul, iaurtul, esenta de vanilie, amidonul, faina si praful de copt. Merele se curata de coaja, jumatate dintr-un mar se taie cuburi si se adauga in compozitia facuta, iar cealalta jumatate si marul intreg se taie felii subtiri. Se...

Desert gogosi braziliene

In Dulciuri la 8 Apr 2017

    Intr-un bol, mixez cele 3 galbenusuri cu zaharul, pana isi schimba culoarea. Adaug esenta de rom, coaja de lamaie si apa. Amestec si apoi, adaug faina amestecata cu praful de copt si sarea. La inceput, amestec faina cu o lingura de lemn, apoi framant cu mana. Trebuie sa iasa un...

Prajitura cu rodie si caramel

In Dulciuri la 3 Noi 2016

Am caramelizat 5 linguri de zahar si l.am intins pe toata tava, si pe margini. Peste zahar am pus rodiile curatate si l-am lasat sa se raceasca.  Intre timp am pregatit blatul, am separat ouale, albusurile le-am batut spuma tare cu zaharul, am adaugat galbenusurile frecate cu cele cinci...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 07.03.2019

Desert negresa cu fulgi de cocos

publicat la 28.11.2017

Placinte Pachetel

publicat la 16.11.2017

Tarta cu legume si pui

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 28

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]