Postat de mihaelab in Ustensile de bucatarie pe 18 Mar 2011 | 16390 vizualizari
am auzit ca e foarte buna
Tu chiar ma pui la cheltuiala
nu pun pe nimeni sa cheltuie eu doar spun ca sunt multumita de ea.Si pe mine m-a cam intepat inima cand am dat banii dar sincer acum nu-mi mai pare rau ca e buna si se gateste sanatos.Aaaa si inca ceva nu scoate fum
mi-am facut si eu comanda, de-abia o astept.
dar carnatii cum se fac in ea
Sunt foarte buni si carnati si se fac foarte repede,dar nu trebuie sa ridici capacul prea des.Eu la inceput nu am stiut si tot ridicam sa ma uit,am stat langa o friptura cred ca o ora jumatate
Si mici ies super,cartofii nu-i fac la ea ca nu-i plac sotului meu
Defapt fac si cartofi dar numai pt baiatul meu
Am primit si eu de curand o astfel de tigaie,de ziua mea,sunt super super incantata de ea,am facut pulpe in ea si a ramas dupa aceea cam 200 ml grasina in tigaie.Daca le prajeam mancam nopi toata grasimea aia plus ulei.
Este o afacere geniala aceasta tigaie.A mea are capac de sticla si vad in interior
mey voi vreti sa puneti omu' pe cheltuiala
Eu am primit-o cumparata de pe la Carefour sau Selgross si a fost la un sfert din pretul de pe net,cauta si o sa faci o cheltuiala buna ,de criza.
Asta nu mai stiu dar referitor la asta am mai vazut pe net scris de cineva la dubleta ca a luat-o mult mai ieftina decat de la ei.
Da prajitura pe aragaz a-ti facuta vruna in ea ca eu NU
A si apropo de capacul de sticla,e mai scumpa aceea dar nici cu asta nu e o problema e greu pana te obisnuiesti cu ea,ca dupa cum v-am mai zis am stat prima data langa o friptura...de am zis ca nu o sa mai mananc in ziua aia
Nu trebuie ridicat prea des capacul,la cea cu capac transparent e avantajul ca poti vedea.
Dar oare sa nu se gaseasca si capac separat?
vreau si eu sa-mi comand ...dar nu stiu pe care .....cea de ceramica cu capac de sticla , si cealalta?
fetelor ma ajutati?
nu stiu cum e cea eramica dar eu sunt foarte multumita de asta.Dupa cum am zis la cea din ceramica se vede si am inteles ca ar mai avea un strat in plus...acum nu mai stiu
E o investitie buna! Carnatii, pestele, carnea, legumele, paine ,,, orice doriti,,, e mai sanatos si mai econom. Plus ca rezultatul e absolut satisfacator. Eu am facut omleta si am fost foarte multumita, mai ales ca am folosit ulei doar cat sa ung putin
dya da prajitura ai facut ?
mi-am comandat si eu , cea clasica
abia astept sa soseasca!
ai sa vezi.....ca nu o sa-ti para rau
si eu mi-am facut comanda...astept sa vina
)))cand am citit" carnatii cum se fac in ea?" ma asteptam ca 100% medi sa intrebe )), dar m-am inselat
Ufffffffffffffffffff Gaby....................mi-a venit tigaia si am facut si carnati in ea.........suuuuuuuuuuuuper................o sa postez
Mihaela, prajituri nu am facut,,,, e prea mica pentru prajituri (k eu fac tavi intregi )
si eu fac tot in tava dar banuiesc ca se face mai repede
o sa incerc eu sa fac si daca iese o sa postez
mi-a sosit tigaia .... e cadoul de paşti de la sotul ...
am şi făcut în ea piept de pui şi cartofi ..sunt un deliciu ...