Tarhon

Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 17:40

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza
Tarhon

Tarhonul este o planta aromata frantuzeasca, avind aroma asemanatoare cu anasonul. Se potriveste cu mincarurile ce contin morcovi, fructe de mare si oua.

Are un gust dulce patrunzator.

Se pune in multe sosuri clasice, precum sosul tartar.

TIPS: cumparati tarhon proaspat pentru ca este mai arumat. Cum il pastrati? Il infasurati intr-un prosopel umed, il puneti intr-o punga de congelator si-l bagati in cutia cu legume a frigiderului

TIPS: ceaiul din flori si frunze de tarhon stimuleaza functiile rinichilor

Comentarii (2)

07.10.2010, 23:57

interesant, nu stiam ce era. Am tot auzit pe la colege Tarhon.

21.10.2014, 11:58

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro