Supa de baza

Postat de Brindusa in Tipsuri pe 19 Dec 2010 | 6535 vizualizari

Comentarii (3)

20.12.2010, 09:36

f buna ideea de pastrare la congelator..dar eu abia am loc de carne si alte verdeturi sau legume de peste vara...sa mai bag si lichide..,chiar nu am unde.. ce mi-ar placea un congelator d-ala de magazin mareee, sa pastrez eu tot ce vreau!!!!!!!!!!!!!

20.12.2010, 19:35

Mersi, Cristinne.Eu zic sa scoti niste carne, ca oricum nu e prea bine sa mananci din cea congelata si sa faci niste supa. Te scoate din multe "pene" de mancare

19.01.2011, 11:41

aseara am avut 1 pui mare si spatele si pieptul de pui l+am pus la fiert in apa cu cateva legume, eu am avut ceapa si morcov, dupa ce sa fiert carnita, am lasat zeama sa se raceasca si am pus-o intr-un borcan si am bagat-o la congelator, si cnd vreau sa fac supa scot din congelator borcanul, il las la temperatura camerei si gata

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]