Sfaturi practice in bucatarie

Postat de Bya Ralu in Tipsuri pe 26 Mar 2013, 03:07

Articol pe placul a 21 bucatarasi
comenteaza
Sfaturi practice in bucatarie
  • Cand fierbi ouale pune sare in apa care fierbe pentru a nu se crapa coaja.
  • Peste carne se adauga 1 lingurita de bicarbonat pentru a devenii mai frageda dupa preparare.
  • Nu se pune sare pe carne decat dupa ce a fost preparata,pentru ca altfel sarea usuca carnea si o face sa isi piarda din gust.
  • Pentru ca legumele sa isi pastreze culoarea,dupa ce s-au fiert se pun intr-un vas cu apa rece sau cu,cuburi de gheata.
  • Carnea pentru friptura nu se spala cu apa,se sterge cu o carpa curata uda.
  • Fragezimea fripturii se poate pastra daca inainte de a se pune la prajit se stropeste cu coniac
  • Lamaia stoarsa va avea mai multa zeama daca inainte o punem in apa calduta.
  • Rosiile se curata usor de piele daca se oparesc cateva secunde.
  • Piureul de cartofi va fi mai pufos daca il bateti cu lapte cald si margarina.
  • Maioneza devine mai spumoasa si mai deschisa la culoare daca se adauga putina apa rece cand este aproape gata.
  • Pasta de rosii se pune in mancaruri doar atunci cand,carnea este gata.
  • In sosurile care se folosesc rosii sau pasta de rosii daca se adauga 1 lingurita de zahar,sosul devine mai bun

Comentarii (15)

26.03.2013, 19:06

ca sa le inveti))))

12.04.2013, 15:28

De tinut minte!

12.04.2013, 19:26

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]