Sfaturi practice in bucatarie

Postat de gurita_ta2005 in Tipsuri pe 24 Ian 2012 | 5026 vizualizari

Comentarii (3)

Ina

Ina
24.01.2012, 20:32

faza cu sarea in ulei mie mi se pare ca e exact pe dos Uleiul sa nu contina sare ...

24.01.2012, 20:37

Am retinut sfatul cu zaharul la legumele verzi

25.01.2012, 14:38

Uleiul din tigaie nu "sare" daca nu contine apa. Pentru a nu mai improsca vom presara putina sare care va "lega" apa.

"Daca torni intr-o sticla sau un borcan lichide fierbinti pune sub ele doua linguri sau lame de cutit. Astfel nu se crapa sticla din cauza temperaturii ridicate."

NU MAI ESTE ADEVARAT! IN ZILELE NOASTRE STICLELE SI BORCANELE SUNT CALITE DIN FABRICATIE SI NU MAI TREBUIE LUATE ASEMENEA PRECAUTII CA PE VREMEA BUNICII!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]