Postat de aziz in Condimente pe 4 Apr 2011 | 5239 vizualizari
daca-i iute, atunci este pe gustul meu
boss exact cit trebuie ,delicioasa si cu smantina asa cum stiu eu unii
iute si bun eu si la micul dejun mananc sos iute daca se ofera cineva cu mojarul as vrea si eu eu vreau unul din ala greu
Eu am gustat in Tunisia si am simtit ca-mi ia foc gura.
criss este si mai putin iute dar cred ca ar trebui lungita cu putin suc de rosii si eventual ii dai un clocot,dar avind in vedere ca e din chili e clar ca iti ies flacari ca la dragon
adinaaaaa eu prima fata
super trec la fapte sotu-lui meu ii plac la nebunie sosurile iuti
spor la treaba lia
bella
tot ce e iute mie imi place!!!!!!! as fi in stare sa mananc ardei iuti pe paine!
dya sotul meu o sa mi-o ceara in curind si-n apa asa de mult ii place si sint inca multe alte variante ,cum mai descopar cum mai postez
Multumesc pentru reteta; esti o comoara
mihaela ma faci sa
E adevarat; invatam atatea lucruri noi unele de la altele pe acest site
asta poti sa-o mai spui o data
Grozava reteta
Eu am luat la tub, dar tot mai buna cred ca e cea facuta acasa
si eu zic la fel e proaspata si aromele se simt mult mai bine
trebuie sa incerc si eu dar cu mai putini ardei iuti .... ofi la fel de bun???
motane ce ai de pierdut ,zic si eu
criss
astazi am facut o portie si am adaugat ardei gras rosu copt ii da un gust superrrr deliciossss